24/04/2024 - 8:47
Més

    Ontinyent, referent en pressupostos participatius a la jornada “Forma Part” d’Alcoi

    Altres notícies

    La ciutat d’Ontinyent ha estat destacada com a referent en matèria de pressupostos participatius a la jornada “Forma Part” que tenia lloc aquest dissabte a l’Àgora d’Alcoi, organitzada pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament alcoià. El regidor de Política Econòmica d’Ontinyent, Pablo Úbeda, era l’encarregat d’exposar l’experiència de “Ontinyent Participa”, un procés junt al que també es presentaven els d’altres localitats com Aspe, Pedreguer o Alcoi.

    Els assistents mostraven la seua sorpresa per l’elevada resposta ciutadana tant en propostes presentades per la ciutadania com en participació efectiva en el procés, molt superior en tots dos casos a les registrades en processos semblants d’altres localitats. De fet, representants d’ajuntaments presents en el públic com ara el de Castalla preguntaven Úbeda per detalls per tal de posar en marxa als seus municipis processos participatius prenent Ontinyent com a model.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -