28/03/2024 - 11:47
Més

    Compromís per Ontinyent demana 1 milió d’euros als PGE

    Altres notícies

    De les 143 esmenes valencianes als Pressupostos Generals de l’Estat de 2015 presentades al Congrés per Baldoví, dos han estat per Ontinyent.

    Des de Compromis es sol•licita la modificació de diverses partides perquè Ontinyent reba 1.000.000€ segons ha anunciat Joan Gilabert, primer tinent d’alcalde i portaveu de Compromís per Ontinyent.

    En concret les inversions s’han demanat per a la promoció, administració i les ajudes per a la rehabilitació i accès a la vivenda, per al barri de la Vila d’Ontinyent.

    Segons Gilabert :”l’estat d’abandonament i deteriorament del barri de la Vila és molt lamentable en l’actualitat i això provoca que no siga on lloc atractiu per a viure. Cal invertir en aquest barri i posar en valor i d’una forma digna aquest històric barri de la capital de la Vall d’Albaida.

    Seguia: ”Apostem per recuperar el poble nou, el casc antic i tot el seu entorn i per això hem fet estes esmenes als pressupostos generals de l’estat espanyol. “

    Per províncies, les esmenes per València sumen 627.910.900 euros. Les peticions d’Alacant ascendeixen a 146.209.000 euros i les de Castelló 99.890.000 euros.

    Aquestes esmenes han sigut aportacions realitzades per col•lectius locals, comarcals i grups municipals de Compromís de pràcticament totes les comarques.

    A més, Baldoví ha presentat 51 esmenes del Partido Castellano, formació participant amb Compromís en la mateixa coalició de les passades Eleccions Europees. Les modificacions als PGE para Castella i Lleó i Castella-la Manxa ascendeixen a 665.290.000 euros.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -