30/05/2024 - 14:47
Més

  Descomptes i premis per impulsar les compres el cap de setmana de la Fira d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’’Associació IN Comerços i Serveis d’Ontinyent ha posat en marxa una nova campanya comercial coincidint amb el cap de setmana al que s’hauria d’haver celebrat la Fira d’Ontinyent, suspesa per seguretat degut a la pandèmia de la covid-19. “Fira IN”, que compta amb el suport de l’Ajuntament, es realitzarà del 13 al 16 de novembre, “dilluns de Fira”, dia festiu local on els establiments podran obrir les portes, i que al cas dels establiments adherits a Comerç IN oferiran descomptes especials del 20%, un article especial de Fira al 30%, una zona outlet i el repartiment de regals amb “rasca rasca” digitals.

  El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que des de l’Ajuntament “continuarà al costat dels establiments locals en estos moments delicats, i per això donem suport a esta campanya i animem a veïnat i visitants a avançar les seues primeres compres nadalenques i aprofitar els descomptes especials i la possibilitat de guanyar premis que els va a donar Comerç IN”, manifestava.

  La vicepresidenta d’IN Comerços i Serveis d’Ontinyent, Anna Ferrero, explicava que la iniciativa està articulada a través de la nova APP +IN Ontinyent de l’associació. En realitzar compres en els dies assenyalats caldrà dir el numero de DNI a l’establiment, i en l’app apareixerà un “rasca” digital on cada compra pot ser agraciada amb premis directes com bosses de compra reutilitzables, mascaretes o fundes de mascaretes, així com 6 premis de vals de 100 euros a consumir del 23 al 29 de novembre als comerços IN.

  Ana Ferrero destacava que “en ser una campanya totalment digital, evitem el consum de paper, generem menys residus i evitem l’ús de tinta”, assenyalava. Des de l’Ajuntament i l’Associació s’ha animat a la ciutadania a fer les seues compres a Ontinyent “en uns temps d’incertesa on hem de ser conscients de la importància de que donar suport al comerç de proximitat és fonamental per a l’economia de la nostra ciutat”, assenyalaven.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -