09/12/2023 - 18:34
Més

  La diputada Dolors Gimeno s’interessa per la ruta ciclopeatonal entre la Font de la Figuera, Moixent i Fontanars dels Alforins

  Altres notícies

  La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, s’ha reunit amb l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i l’alcalde de Moixent, Guillermo Jorques, per preparar la Ruta Ciclopeatonal entre la Font, Moixent i Fontanars dels Alforins. En l’acte, celebrat al saló de plens de l’Ajuntament de la Font de la Figuera, també van participar la regidora de Gestió Responsable del Territori, Infraestructures i Turisme de la Font, Carmen Asensi, i la regidora de Turisme de Moixent, Neus Tormo.

  En la trobada es van establir les bases per al projecte d’habilitació de rutes ciclopeatonals que els tres municipis estan preparant i que presentaran a la Diputació de València. La diputada Dolors Gimeno ha informat els representants dels municipis sobre la convocatòria per a la redacció de projectes de vies ciclopeatonals amb l’objectiu de connectar municipis i crear una xarxa sostenible.

  En acabar la reunió, la comitiva es va traslladar pels camins pels quals transitarà la ruta que unirà la Font de la Figuera amb els dos pobles veïns, amb una senyalització adequada per fomentar el cicloturisme.

  La visita de la diputada va concloure a la Bastida de les Alcusses a Moixent. Els alcaldes van mostrar a Gimeno, des d’este punt elevat, el territori pel qual passarà la Ruta Ciclopeatonal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -