29/03/2024 - 11:25

L’equip masculí del Club Triatló Onitnyent torna a la primera divisió

Les xiques, després de finalitzar la lliga en desena posició, es mantenen un any més en la Primera Divisió Femenina

La Lliga de Clubs Caixa Popular ha finalitzat aquest dissabte amb la celebració del XX Triatló Ciutat de Cullera, on el Club Triatló Ontinyent ha estat representat en categoria masculina i femenina. Yolanda Valdés, Pilar Coll, Ana María Candrea i Eva Gandia van representar l’equip femení, mentre que l’equip de xics va estar format pels triatletes Paco Martí, Andreu Bataller, Teyo Cantos i Quique Campos.

L’equip de xiques ha aconseguit finalitzar aquesta última prova del circuit (conformada per 750 metres de natació, 20 kilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu) en desena posició, el que ha valgut al club ontinyentí per mantenir la plaça en la Primera Divisió de cara a la temporada vinent.

D’altra banda, l’equip masculí aconseguia creuar la meta en segona posició, el que els permet finalitzar aquesta temporada al graó més alt de la taula. Aquesta primera posició en la Segona Divisió suposa la tornada a la Primera Divisió l’any 2021.

Tot i que ambdós equips van realitzar una magnífica participació, Paco Martí va destacar en la competició aconseguint la primera posició en categoria Cadet. Amb la temporada finalitzada, l’equip masculí i femení del Club Triatló Ontinyent participaran en la Primera Divisió de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2021.

La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament