25/06/2022 - 14:08
IniciPolíticaOntinyent presenta les línes de treball als consells sectorials

Ontinyent presenta les línes de treball als consells sectorials

“El que estem vivint a Ontinyent no es sols un simple canvi d’etapa. Tenim un govern municipal més fort i anem a comptar amb unes institucions valencianes més sensibles amb la ciutadania i les seues inquietuds”. Aquesta és una de les idees que el coordinador de l’àrea de Política per a les Persones del Govern d’Ontinyent, Jaime Peris, explicava a les diferents reunions que han tingut lloc estos dies als diferents consells sectorials ciutadans, les primeres de la legislatura.

Després de la reunió de l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, Peris presidia les reunions dels Consell d’Esports, el Consell de Benestar Social, el Consell de Cooperació i el Consell de Cultura, juntament amb els regidors delegats de cada àrea (Óscar Borrell, Matilde Francés, Katty Ushiña i Álex Borrell, respectivament).

Als diferents encontres, Jaime Peris posava de relleu que les conselleries o la Diputació, van a donar més importància a totes estes àrees: Benestar Social, Cultura, Esport o Cooperació van a tenir una millor atenció, i si a això sumem l’agilitat en la gestió que va a donar tenir un govern municipal fort, i la major fluïdesa en l’atenció que anem a tenir tant a la Generalitat com a la Diputació, el panorama no pot ser més que d’una gran il·lusió i esperança”, manifestava.

A les reunions, que també servien com a presentació dels nous regidors, s’explicava a més a més que, de cara al proper exercici, van a introduir-se canvis al voltant de l’assignació de les ajudes a les entitats i associacions. Jaime Peris avançava al respecte que “anem a fomentar una major regulació a través d’ordenances i convencions, de manera que afavorim la transparència en la gestió, que és un dels trets definitoris del Govern d’Ontinyent”, destacava.

Ines Ferri
Ines Ferrihttp://www.tvdigitalontinyent.com
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents