valencia turisme fitur

Ontinyent presenta les línes de treball als consells sectorials

“El que estem vivint a Ontinyent no es sols un simple canvi d’etapa. Tenim un govern municipal més fort i anem a comptar amb unes institucions valencianes més sensibles amb la ciutadania i les seues inquietuds”. Aquesta és una de les idees que el coordinador de l’àrea de Política per a les Persones del Govern d’Ontinyent, Jaime Peris, explicava a les diferents reunions que han tingut lloc estos dies als diferents consells sectorials ciutadans, les primeres de la legislatura.

Després de la reunió de l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, Peris presidia les reunions dels Consell d’Esports, el Consell de Benestar Social, el Consell de Cooperació i el Consell de Cultura, juntament amb els regidors delegats de cada àrea (Óscar Borrell, Matilde Francés, Katty Ushiña i Álex Borrell, respectivament).

Als diferents encontres, Jaime Peris posava de relleu que les conselleries o la Diputació, van a donar més importància a totes estes àrees: Benestar Social, Cultura, Esport o Cooperació van a tenir una millor atenció, i si a això sumem l’agilitat en la gestió que va a donar tenir un govern municipal fort, i la major fluïdesa en l’atenció que anem a tenir tant a la Generalitat com a la Diputació, el panorama no pot ser més que d’una gran il·lusió i esperança”, manifestava.

A les reunions, que també servien com a presentació dels nous regidors, s’explicava a més a més que, de cara al proper exercici, van a introduir-se canvis al voltant de l’assignació de les ajudes a les entitats i associacions. Jaime Peris avançava al respecte que “anem a fomentar una major regulació a través d’ordenances i convencions, de manera que afavorim la transparència en la gestió, que és un dels trets definitoris del Govern d’Ontinyent”, destacava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Óscar Borrell lamenta “la relliscada” de Compromís al voltant de la piscina coberta

El regidor demana a la formació nacionalista “que pregunten o s’informen millor abans de difamar i afectar els treballadors i treballadores dels serveis públics”