28/03/2024 - 10:43
Més

    El PP estudia fer programes de reinserció laboral i voluntariat i bons de menjador social al seu programa electoral

    Altres notícies

    El programa de govern del PP d’Ontinyent aprofundeix matèria de Benestar Social i té com a propòsit, després de les converses mantingudes amb experts en la matèria, per aconseguir que la societat estiga més cohesionada y sense desequilibris.

    El grup de treball del PP per a l’apartat del programa electoral ha mantingut una trobada dins del ‘Coneixent-se millor, canviem Ontinyent’ amb la directora del Projecte Trévol, Mª Amelia Martínez, qui a més va ocupar el càrrec de regidora de Benestar Social la passada legislatura, xarrada en la qual també va participar, Cristina Soriano, pedagoda, educadora social i treballadora del Trèvol.

    Els populars han valorat de forma molt positiva les aportacions de Mª Amelia Martínez ja que ha contribuït a millorar les propostes del PP en matèria social, des d’un punt de vista de la pràctica professional en aquest tema. Tal com ha assenyalat el candidat a l’alcaldia pel PP, Filiberto Tortosa, “és molt important posar en valor totes les possibilitats que es poden oferir des dels Serveis Socials d’un ajuntament i considerar que aquest servei és una inversió a la llarga. És cert que hem de veure els serveis socials com una opció estratégtica per a reinserir en el sistema a tota aquella persona a la qual la crisi li ha afectat de ple”.

    Per a açò, des del PP proposen establir un mecanisme transversal entre Serveis Socials i Promoció Econòmica, sempre en la línia d’aconseguir unir esforços per a la creació d’ocupació i millorar les expectatives laborals de les persones que així ho necessiten. Per açò, des del programa del PP d’Ontinyent volen prestar especial atenció als programes de reinserció laboral, a través dels quals es puga aprendre un ofici o ampliar coneixements, intentant la col·laboració de les empreses de la ciutat. A més, el programa popular incidirà en la potenciació dels programes de voluntariat dirigits als més joves per a fomentar la solidaritat, la convivència i el civisme.

    Com a tema principal des del PP es proposa la creació del Menjador Social amb bons canjeables en diferents establiments de menjars per a portar. “Per a açò es faria necessària la signatura d’un conveni entre les empreses del sector i el propi ajuntament, la qual cosa garantiria al beneficiari la protecció de la privadesa i a més s’evitarien despeses en infraestructura” expliquen des del grup Popular.

    Finalment, i després de la conversa mantinguda amb la directora del Trévol, el PP ha decidit arreplegar la proposta d’establir els mecanismes necessaris perquè l’ajuntament puga disposar d’habitatges buits que podrien ser destinades a programes concrets de violència de gènere, joves en risc d’exclusió social o persones amb discapacitat. “Es tracta de millorar el servei i les infraestructures i així poder pal·liar situacions complicades“, apunta el candidat del PP a Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -