28/11/2023 - 15:08
Més

  Es reforça amb un vigilant i un ATS l’equip de la piscina municipal i amplia el calendari de bany en 15 dies

  Altres notícies

  Les bases es poden consultar a plana web de l’Ajuntament, el PROP i l’oficina d’informació municipal

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a publicar les bases que han de regir els processos de selecció per a la contractació del personal necessari per al període d’estiu de la Piscina Municipal. Es tracta d’un total de fins a 19 places, repartides entre 5 vigilants, 7 socorristes, 5 monitors i 2 ATS/DUE, estant les places de vigilant reservades a personal amb discapacitat. El regidor d’esports, Pepe Pla, ha explicat que gràcies a la reforma integral efectuada als vestuaris femenins del poliesportiu, que han estat dotats amb 100 taquilles individuals, s’ha aprofitat per reordenar i adequar el personal a les necessitats, mantenint els 19 treballadors i reforçant l’equip de socorristes (que passa de 6 a 7) i comptant amb 2 ATS/DUE en lloc d’una sola persona amb esta titulació.

  El termini de sol·licituds per a participar en aquest procés selectiu comença aquest dijous 23 d’abril i finalitzarà dilluns 4 de maig de 2015, estant les bases aprovades així com el model d’instància a emprar la web municipal www.ontinyent.es així com a l’oficina d’informació municipal i l’oficina PROP. Pepe Pla, explicava que a l’igual que als dos últims anys presentar-se a aquest concurs no tindrà cap cost, “una mesura que vam prendre conscients dels temps que corren i de les dificultats que estan passant els nostres joves, que abans havien de pagar entre 20 i 25 euros  per tenir la opció de treballar durant els mesos d’estiu”, manifestava.

  Per altra banda, el servei de piscina d’estiu enguany amplia el seu calendari d’obertura en quinze dies, de manera que la temporada de bany durarà 3 mesos i mig, del 5 de juny al 13 de setembre, tot mantenint els preus dels anys anteriors. Pepe Pla explicava que aquesta ampliació es realitza en atenció a les peticions que vam registrar l’any passat: “aquest Govern escolta a la ciutadania, millorant en tot allò que puga estar a la nostra mà els serveis, com hem vingut fent des del primer moment. Enguany amb el mateix preu d’abonament es podrà gaudir de dues setmanes més de piscina, el que pensem que és una bona notícia per als esportistes i usuaris en general”, destacava. A l’igual que als últims dos anys, els usuaris podran gaudir de la piscina amb l’horari que allarga el tancament fins a les 21:00 hores de dilluns a divendres.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -