02/10/2023 - 6:24
Més
  IniciEsportsÉxit de Hèctor Benavent en la Ultra Trail del Montblanc

  Éxit de Hèctor Benavent en la Ultra Trail del Montblanc

  Aquest passat cap de setmana, Hèctor Benavent, veí de La Pobla del Duc i membre destacat del Club Esportiu La Pobla Trail, va aconseguir una fita impressionant al completar amb èxit la Ultra Trail del Montblanc, una de les proves més exigents del món de l’atletisme de muntanya.

  Aquesta prova extrema, que es va dur a terme al voltant del majestuós massís del Montblanc, constava d’un recorregut de 170 quilòmetres amb un desnivell positiu de 10.000 metres. Hèctor va afrontar aquesta proesa esportiva amb determinació, completant la carrera en un temps notable de 46 hores i 30 minuts.

  La Ultra Trail del Montblanc no només posa a prova la resistència física dels participants, sinó també la seva determinació i fortalesa mental. Hèctor, amb la seva notable perseverança i sacrifici, va demostrar la seva habilitat per superar aquesta desafiadora cursa de resistència, conquerint terrenys montanyosos i superant obstacles en el camí.

  Cal destacar que la participació en aquesta prestigiosa prova requereix un esforç continuat i dedicació. Els aspirants han de completar diverses proves similars que superen els 100 quilòmetres de recorregut per acumular els punts necessaris per obtenir una plaça en la Ultra Trail del Montblanc, coneguda com la més important en aquesta modalitat.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit