19/07/2024 - 8:05
Més

  María José Silvestre Triunfa en el Desafiament de Ciclisme Extrem ‘Nord-Sud’ de 999 km

  Altres notícies

  La destacada ultraciclista María José Silvestre ha demostrat la seua vàlua en la primera gran prova de la temporada en enfrontar-se amb èxit als 999 quilòmetres del desafiament de ciclisme extrem ‘Nord-Sud’. Aquesta prova, organitzada per @norteabikepacking, ha unit les ciutats de Saragossa i Sevilla en una aventura èpica de bikepacking en autosuficiència.

  L’esdeveniment es va dur a terme en la modalitat de bikepacking, sense ajudes externes, i amb un límit estricte de 110 hores per a completar el desafiament. El recorregut va travessar les comunitats d’Aragó, Castella-la Manxa i Andalusia, utilitzant carreteres menys transitades que travessen la coneguda “Espanya abandonada.” Poblacions com Fuendetodos, Conca, Campo de Criptana i Lora del Riu van ser testimonis del pas dels intrèpids ultraciclistes.

  La travessia no va estar exempta de desafiaments, i María José va enfrontar condicions extremes que van incloure canvis bruscos de temperatura, calor abrasadora, la fatiga del somni i la lluita contra la falta d’energia. Malgrat aquestes adversitats, la ultraciclista va superar amb èxit aquest repte que posa a prova la resistència i la determinació.

  María José Silvestre s’ha consolidat com una figura destacada en el món del ciclisme extrem, i la seua victòria a ‘Nord-Sud’ és un testimoni de la seua dedicació i habilitats excepcionals. L’esdeveniment continua atraient a ciclistes valents i apassionats de tot el país, consolidant-se com una de les proves més emocionants i desafiadores en el calendari ciclista.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -