20/07/2024 - 22:54
Més

  Crítiques a l’Ajuntament en l’explicació de les dimissions de l’Ontinyent C.F.

  Altres notícies

  Ahir de vesprada, a les 17:00 hores, es van citar en la sala de premsa de l’estadi El Clariano els ja ex-directius Luis Ortiz (President) i Enrique Montagud (Tresorer), per explicar els motius de la seua dimissió, feta pública el passat dissabte en l’Assemblea extraordinària del club.

  Abans d’entrar en els motius de la dimissió, Luis i Enrique van voler expressar la seua total disconfirmat amb el que s’havia publicat per part del portaveu de l’Excelentíssim Ajuntament d’Ontinyent en els mitjans de comunicació, informació que consideraven “plagada d’errors i on falta a la veritat”. “Lamentem que el portaveu de l’Ajuntament, pagat per tots els contribuents, es dedique a emmascarar la informació confonent així a l’opinió pública”, van declarar els ja ex-membres de la junta directiva.

  Ortiz va prosseguir dient que “No obstant, com a ex-president de l’Ontinyent CF i com a persona física a títol personal, exigisc a l’Excelentíssim Ajuntament d’Ontinyent, que faça públics o rectifique els “problemes personals” que tinc i que segon el portaveu, he utilitzat en nom del club per resoldre els meus problemes”. “D’esta forma tindré l’oportunitat de defensar la meua dignitat i honor, recurrint per a això si fóra necessari als tribunals de justícia. De no fer-ho consideraré que és una maniobra més de distracció i contaminació de l’opinió pública per part de l’Excelentíssim Ajuntament d’Ontinyent”.

  A continuació, es va passar a explicar els motius pels quals tant Luis Ortiz com Enrique Montagud van presentar la seua dimissió. En aquest sentit, el principal argument dels dimissionaris era l’incompliment de l’acord verbal del conveni a firmar al qual es va arribar per part de l’aleshores alcalde electe Jorge Rodríguez i Luis Ortiz, remès mesos després per part de l’alcalde, i del qual l’ex-president va mostrar la còpia de l’esborrany als mitjans de comunicació presents en la roda de premsa.

  L’extresorer, Enrique Montagud va seguir explicant que, “a partir d’ahí hi ha hagut per part de l’Excelentíssim Ajuntament d’Ontinyent una maniobra de distracció per no complir-lo posant pel mig a la Diputació de València, un fet del qual en l’acord inicial mai s’havia parlat, entre altres coses perquè en eixe moment encara no estava configurat l’actual equip de l’administració provincial ni Jorge Rodríguez tenia en ment ser el seu president”.

  Montagud seguia, dient que “Com és conegut per part de l’opinió, l’1 d’agost de 2016 es va firmar per part de l’Ajuntament i l’Ontinyent C.F. un nou conveni per un valor de 40.000 euros, 20.000 euros menys d’ allò acordat en l’esborrany inicial, i en el qual es recull el manteniment i millores a realitzar per part de l’Ontinyent, però no la seua compensació econòmica. L’actual conveni es va firmar confiant en la promesa i paraula de Jorge Rodríguez de què els 20.000 euros corresponents a la temporada 2015/2016 arribarien de Diputació abans del mes d’octubre, després d’haver donat uns terminis  inicials del mes de febrer i posteriorment maig, mentre que la resta fins la temporada 2018/2019 serien pel sistema de pagament anticipat, a l’igual que els 40.000 euros restants de la subvenció”.

  Els ja ex-dirigents van comunicar que “després d’esta roda de premsa, per la nostra part tot l’assumpte es dóna per tancat, i ja no farem més manifestacions, a excepció que per posteriors declaracions o comunicats ens donem per al·ludits i utilitzem el nostre dret a la rèplica”.

  Per acabar, tant Luis com Enrique van voler expressar públicament l’agraïment més sincer cap a entitats, empreses, simpatitzants, socis, jugadors, tècnics i sobretot als companys de junta, gràcies a la seua dedicació, treball i esforç econòmic dels quals han fet en quatre anys i quatre mesos d’un club arruïnat i sense vida, un Ontinyent viable esportiva i econòmicament, reduint el seu deute de 1.100.000 euros a poc més de 300.000, amb dos promocions d’ascens consecutives i l’equip actualment en llocs de promoció d’ascens amb un partit disputat menys, i amb el reconeixement i prestigi esportiu que sempre havia tingut en tota Espanya. “Ens n’anem amb l’única tristor de no veure les obres de l’estadi El Clariano culminades, però amb l’esperança que el nostre club, en poc més d’un mes, tinga un estadi d’acord amb la seua història i la nostra ciutat”, ha conclòs l’ex-president, qui acabava dient “Visca l’Ontinyent”.

  Font: Ontinyent C.F.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -