28/11/2023 - 15:01
Més

  Dimiteix el president de l’Ontinyent C.F. i la seua directiva

  Altres notícies

  Aquest matí s’ha celebrat una assemblea extraordinària de socis de l’Ontinyent C.F. en l’edifici de la Societat de Festers. En el transcurs d’aquesta reunió, Luis Ortiz, president del club, ha presentat la seua dimissió, com també ho ha fet la seua junta directiva.

  El ja expresident de l’Ontinyent C.F ha justificat la seua decisió pel fet de sentir-se enganyat i estafat per Jorge Rodríguez, alcalde de la ciutat. Segons sembla, s’hauria produït un xoc amb les administracions per les obres i inversions que estan planificades a l’Estadi municipal el Clariano.

  Fonts de l’Ajuntament, per la seua banda, han expressat a Televisió Digital d’Ontinyent la sorpresa i decepció amb què des del consistori s’ha conegut aquesta notícia, apuntant que”Luis Ortiz ens ha defraudat per utilitzar l’Ontinyent com a excusa per a resoldre problemes personals”. Des de l’Ajuntament es recordava, a més, que en el moment actual l’estadi està rebent la inversió més gran que ha obtingut mai. Així, tot i el descens de categoria, s’han aportat 60.000 euros de subvenció més 20.000 euros per a despeses de manteniment.

  L’Ajuntament, a més, ha volgut tranquil·litzar a plantilla i aficionats, afirmant que el suport institucional seguirà present, com ho ha estat fins al moment, ja que “ningú està per damunt de l’Ontinyent, ningú és imprescindible”. Per tant, continuen en peu les inversions i calendaris previstos per a l’estadi el Clariano, com també el suport al club, ja que no es produirà cap buit de poder.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -