S’esperen 10.000 persones a les 24 hores esportives d’Ontinyent

0

10.000 visitants previstos i més de 1.500 esportistes inscrits en més de 20 modalitats. Són algunes de les xifres que el regidor d’esports d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha fet hui publiques al voltant del que seran les 24 hores esportives de la ciutat, un esdeveniment que convertirà aquest cap de setmana el poliesportiu municipal d’Ontinyent en l’epicentre esportiu de les comarques centrals. Borrell, que compareixia davant els mitjans acompanyat del tècnic d’esports Toni Soler, avançava que enguany la novetat serà un partit d’exhibició de Handbol, una modalitat de recent introducció a la ciutat de la mà del Club de Handbol Ontinyent.

Com en anys anteriors, hi haurà competició de Futbol Sala en diferents modalitats (absoluta, cadet, infantil, aleví, i femení); Futbol 7, Básquet, Volei, Frontennis, Tennis, Pàdel, Petanca, Natació, Escacs i Atletisme. A més a més, es faran exhibicions de Balls de Saló, Spinning, Radio Control, Rítmica, Aeróbic, Cardiobox, Step, Kangoo Jump, Arts Marcials, Marxa Senderista i Trail Running de Muntanya.

Oscar Borrell destacava que a les 24 hores “converteixen en un punt de referència intercomarcal el nostre poliesportiu, que hem deixat a punt per al seu moment àlgid d’activitat al llarg de l’any, on acudeixen persones de totes les edats. Aquest ha de ser un dels nostres objectius, que totes i tots s’animen a practicar esport perquè aquest aporta innumerables beneficis tant per a la salut de cadascú com per a la societat en general”, destacava. En aquest sentit, Toni Soler afegia que les 24 hores “són també un punt de retrobament social, de molta gent que no es veu al llarg de l’any i es troba en esta festa esportiva cada any”, explicava.

Les competicions s’iniciaran divendres a les 20:00 hores, perllongant-se ininterrompudament l’activitat fins que es disputen les últimes finals 24 hores després, a les 20:00 hores de dissabte. Està previst que la màxima afluència simultània es registre en la nit de divendres a dissabte, quan poden arribar a haver al voltant de 5.000 persones al poliesportiu.

El regidor d’esports explicava que de cara a un esdeveniment com aquest, a més de preparar el poliesportiu, s’ha coordinat el dispositiu de seguretat que inclourà una ambulància, un servei de fisioteràpia, efectius de protecció civil i la vigilància de la policia local. Óscar Borrell demanava als visitants que respecten les instal·lacions, facen un ús responsable dels punts de recollida de fem, “i en la messura d’allò possible vinguen a peu, ja que tot i que s’habilitaran els pertinents espais d’estacionament, el poliesportiu està a pocs minuts del centre urbà, i no utilitzar el cotxe és més saludable, ecològic i també més esportiu i adient en un cap de setmana com aquest”, assenyalava.

Publicitat