19/04/2024 - 1:17
Més

    L’eliminació de dues aules d’infantil a Ontinyent “demostra que Fabra continua governant d’esquenes a la ciutadania”

    Altres notícies

    “Els atacs del Consell en mans del PP a l’educació només s’acabaran amb l’arribada del nou govern autonòmic que encapçalarà Ximo Puig en 2015”. Així ho ha manifestat el Secretari d’Educació del PSPV de La Vall d’Albaida, Rubén Gomar, qui ha incidit en què l’eliminació de les dues aules d’infantil als col·legis Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent “demostren que el Consell de Fabra continua governant d’esquenes a la ciutadania”.

    Gomar destacava que “Queda molt clar que el govern d’Alberto Fabra ha fet oïdes sordes al clam de les mares i pares d’Ontinyent que exigien la seua rectificació, i davant d’açò els socialistes volem reafirmar de manera enèrgica el nostre compromís amb l’educació, perquè sense formació per a tots i totes no hi ha futur ni igualtat d’oportunitats possible”.

    El Secretari d’Educació dels socialistes de La Vall assenyalava que “la Generalitat ha perdut una oportunitat única per a modificar el rumb de les seues polítiques educatives que han consistit únicament a retallar i retallar del pressupost educatiu, just en uns moments en què la política hauria d’anar precisament en la direcció contrària, és a dir, apostar per una educació de qualitat perquè les generacions més joves tinguen més oportunitats per a encarar el seu futur”.

    Davant d’açò, “només un nou govern a la Generalitat com el que encapçalarà des de 2015 Ximo Puig serà capaç de posar punt final a les polítiques “austericides” i de “retalls sistemàtics” de la dreta valenciana. Un govern socialista que situe les persones en el centre de la seua l’acció i generador d’il·lusió retornarà a Ontinyent les dos aules d’educació infantil que el Partit Popular va a suprimir. L’aposta dels socialistes és ben clara: l’educació ha de tornar a ser un pilar bàsic de la nostra societat i anem a treballar per aconseguir-ho”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -