19/05/2024 - 21:47
Més

  Ajuntament i Cambra de Comerç fomenten l’ocupació dels joves al sector de la Comunicació Digital

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent i la Cambra de Comerç de València reprenen les accions de foment de l’ocupació juvenil amb un nou curs gratuït de Comunicació Digital, que entre altres coses capacitarà als participants per a gestionar professionalment una marca al món digital.

  Es tracta d’una acció inclosa al Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) integrat al Sistema de Garantia Juvenil, que forma els i les joves gratuïta i personalitzada, i subvenciona a aquells participants que emprenguen o a les empreses que els contracten mitjançant ajudes del Fons Social Europeu. Són accions adreçades a joves de 16 a 29 anys, que es van encetar en el passat amb un Programa d’Empreniment Juvenil per formar als joves en com crear la seua empresa i un curs d’auxiliar de Cuina i Sala i que es veuen continuades ara amb aquest curs de Comunicació Digital que s’impartirà des d’octubre, amb continguts vinculats a la comunicació “on line” i xarxes socials.

  El regidor coordinador de Política Econòmica de l’Ajuntament, Pablo Úbeda, recordava que per al Govern que lidera Jorge Rodríguez “la reducció de l’atur és una prioritat, i la formació és clau en aquest objectiu”.

  El curs de Comunicació Digital es desenvoluparà durant 125 hores del 17 d’octubre al 21 de novembre a l’aula 202 de la UNED, al carrer Joan XXIII. Al curs es donarà a conèixer al nou client digital, aplicació de les noves tecnologies a blogs, xarxes socials i eines de marketing online, per tal que en acabar la formació l’alumnat puga ser capaç de gestionar professionalment una marca en el món digital, les xarxes socials més populars i desenvolupar una comunitat a favor de l’empresa i la seua idea de negoci. Aquest curs inclou la formació en empleabilitat i habilitats socials, i Eines Social Media per a la cerca d’ocupació, que el seu objectiu és facilitar els coneixements i recursos necessaris per a realitzar una cerca d’ocupació més efectiva i acostar-se a les empreses amb confiança.

  Pablo Úbeda destacava que aquest programa “pot ajudar als participants a integrar-se al mercat de treball i en qualsevol cas augmentarà la seua empleabilitat. A més a més està dissenyat de manera que s’adapte als joves i a les pròpies empreses, per a tenir una autèntica aplicació pràctica”, assenyalava. Entre els avantatges d’aquest programa es troben la dotació d’ajudes de fins a 1.500 euros per a les empreses que contracten usuaris del programa, i de fins a 1.800 per als joves que opten per autoocuparse.

  En aquesta línia d’acció, la Cambra de Comerç, també en col•laboració de l’Ajuntament i Comerç In, oferirà els dies 19, 21, 26 i 28 de setembre el taller “Publicitat online: Com arribes a més potencials clients de l’univers online amb baix pressupost?”. En aquesta ocasió, el taller té com a objectiu formar als xicotets comerços en la creació i gestió de campanyes de publicitat en les xarxes socials i en conceptes com el email marketing. El curs, que tindrà lloc en el Soterrani de les Idees, comptarà amb un màxim de 20 places gratuïtes.

  La informació sobre aquestes ofertes formatives es pot ampliar a l’oficina de Promoció Econòmica, a l’edifici CREC, o en el telèfon 962918227

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -