18/04/2024 - 3:04
Més

    La Vall ens Uneix qualifica de “desficaci” que el personal docent de La Vall d’Albaida no tinga lloc de vacunació a la capital de la comarca

    Altres notícies

    Óscar Borrell lamenta el “menyspreu a La Vall d’Albaida” de les conselleries de socialistes i compromís i el “silenci còmplice” dels dirigents polítics d’estos partits a la Mancomunitat de Municipis

    La Vall Ens Uneix ha qualificat de “desficaci” que el personal docent de La Vall d’Albaida no tinga lloc de vacunació a la capital de la comarca, dins el procés de vacunació al personal dels centres educatius determinat per les conselleries de Sanitat i Educació de la Generalitat Valenciana. El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent Óscar Borrell ha lamentat el “menyspreu a La Vall d’Albaida de les conselleries de socialistes i compromís, i el silenci còmplice dels dirigents polítics d’estos partits a la Mancomunitat de Municipis. Sembla que com ho fan els seus companys i companyes a València, ells no cal que defenses els interessos de la comarca”, assenyalava.

    Borrell incidia en què “en molts casos caldrà tancar centres educatius i de formació no reglada el dia 17 de març, deixant milers d’estudiants sense classe a La Vall d’Albaida. A més a més, el dia 18 faran anar a tota la comunitat educativa a vacunar-se fora de la comarca de 9 del matí a 9 de la nit, amb el potencial perill que pot suposar en la tornada pels possibles efectes secundaris que puguen patir per la vacuna”, manifestava. Óscar Borrell puntualitzava que “no és que ho digam nosaltres, és que per exemple el propi Consell Escolar Municipal d’Ontinyent va mostrar el seu malestar i va presentar una reclamació formal la setmana passada a la Generalitat, després que es confirmara que la comarca no tindria punt de vacunació de professorat i personal treballador dels centres educatius”, recordava.

    “Després de tant de temps de paraules omplint-se la boca per parlar de polítiques contra el despoblament de les comarques d’interior, ara ens trobem amb mesures com aquesta, amb territoris oblidats i comarques senceres sense atenció, i entre elles la nostra, La Vall d’Albaida. I tot quan ajuntaments com el d’Ontinyent posen a disposició en tot moment els espais municipals o fins i tot el personal que siga necessari per donar suport al procés de vacunació”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -