19/04/2024 - 3:43
Més

    La Vall Ens Uneix proposa destinar a serveis socials els diners de les juntes i plens

    Altres notícies

    La portaveu de la Vall Ens Uneix, Natàlia Enguix, ha avançat hui que el seu grup a l’Ajuntament d’Ontinyent proposarà que els diners de les juntes i plens no celebrats durant la pandèmia es destinen a reforçar els serveis socials municipals. Natàlia Enguix confia que la seua proposta, que serà debatuda en el ple que previsiblement se celebrarà la propera setmana, siga recolzada per la resta de grups i puga ser aprovada per unanimitat.

    Com ha explicat la portaveu de la Vall Ens Uneix i regidora d’Hisensa, durante el mes de març i com a conseqüència de la crisi sanitària i el decret d’alarma, s’han deixat de celebrar la majoria de les juntes de govern, juntes de regidories i comissions informatives i el ple ordinari corresponent. D’esta forma -ha continuat Enguix- les indemnitzacions per assistències als òrgans col.legiats dels regidors no alliberats corresponents al mes de març no s’han gastat en la seua totalitat. “La nostra proposta és que estos diners suplementen les partides de serveis socials que s’han habilitat per a lluitar contra el coronavirus”, ha anunciat la portaveu i secretària general de la Vall Ens Uneix a Ontinyent

    Enguix: “no és el moment de propostes populistes”
    Natàlia Enguix ha aprofitat també per a censurar l’actitud del portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, i la seua iniciativa de què els regidors i regidores no alliberats deixen de percebre retribucions: “davant d’una crisi con la que estem vivint la seua única proposta és llevar a les persones que estan lluitant tots els dies contra la pandèmia les úniques retribucions que poden percebre”, i ha afegit que “el que realment vol la ciutadania és que aquells que no treballen no cobren, però els que estan llevant-se la pell des de les seues regidories per atendre l’emergència social de la pandèmia no es mereixen el despreci d’una formació que es vol progressista”.

    La portaveu de la Vall Ens Uneix pensa que Compromís per Ontinyent hauria de replantejar-se si enmig d’una crisi és el moment d’esta classes de propostes: “reduir la tasca d’un polític a una qüestió econòmica és obrir la porta als populismes contraris a la democràcia. Cal anar molt espai en allò que es diu i més en moments d’una sensibilitat tan elevada”, i ha conclòs dient que “si Nico Calabuig es pensa que esta crisi es ressol amb els 120 euros que cobra un regidor per un plenari al mes és que, efectivament, ell no mereix cobrar-los”, ha conclòs Enguix.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -