Jorge Rodríguez es compromet a tornar a invertir més d’1 milió d’euros per seguir revitalitzant la Vila

0

“La Vila no sols l’hem de rehabilitar, també s’ha de revitalitzar, i això sols es pot fer amb ajudes als propietaris i més inversions muncipals, com hem fet estos anys”. Així ho manifestava l’alcalde d’Ontinyent i candidat a la reelecció, Jorge Rodríguez, en el transcurs d’un esmorzar, a iniciativa dels veïns de la Vila, amb el qual han volgut “celebrar i agrair” les inversions que s’han realitzat al barri estos anys, per import de vora un milió d’euros. Com manifestava la presidenta de l’associació de veïns, Puri Ruiz, per primera vegada des de fa molts anys “el barri ha estat atès i s’han fet inversions que milloren les places i carrers”, ha afegit la presidenta de la Vila.

L’Alcalde d’Ontiyent, que acudia acompanyat pels membres del seu equip, destacava que “la Vila necessitava una inversió important, i si bé hem invertit un milió d’euros en millores al barri, van a encetar-se dues noves fases de la reurbanització iniciada esta legislatura: una des del Carrer Església fins la Plaça de Sant Pere, i altra des d’allí i fins la Plaça de la Trinitat, amb un pressupost aproximat de vora 700.000 euros.

A més a més, a la línia de subvencions a la rehabilitació a la que s’ha destinat prop de 300.000 euros als últims 3 anys, s’afegirà altra d’aportacions més quantioses, però lligades a que es lloguen a estudiants del Campus Universitari a preus per baix de mercat, “afavorint per tant que els veïns milloren l’estat de les seues propietats, que als estudiants els resulte rentable residir ací durant la seua etapa universitària, i que a més açò servisca per  dotar de més vida al barri”, destacava el candidat.

En esta línia de donar més vida al barri es troba l’impuls que es vol dinar a les actuacions culturals al carrer, aprofitant la remodelació d’espais aptes a tal efecte, com la Plaça de Sant Roc o la Plaça de la Trinitat, l’espai on tenia lloc l’acte de hui “i on, davant l’incompliment de la Generalitat de crear vivendes socials en aquest espai, hem apostat per crear un entorn el més acollidor posible”, assenyalava.

La presidenta de l’associació veïnal de La Vila, Puri Ruiz, destacava que les obres realitzades es venien reclamant durant molt de temps i que per primera volta en molts anys s’ha tingut en compte al barri: “Obres com les del Carrer Trinitat i la plaça de la Vila eren molt necessàries, perquè hi havia llocs que estaven en molt mal estat. A més s’està fent un habitatge social, s’ha donat més vida al barri amb activitats al voltant del Palau i se’ns està prestant una atenció que no teníem des de fa moltíssims anys, s’ha fet un esforç molt gran que s’ha de valorar”, concloïa.

Publicitat