19/04/2024 - 18:00
Més

    Els socialistes denuncien “incongruències” a l’informe de Sostenibilitat Ambiental al Plá General d’Ordenació Urbana d’Aielo de Malferit

    Altres notícies

    Els socialistes d’Aielo de Malferit han denunciat “incongruències” a l’Informe de Sostenibilitat Ambiental aprovat a l’últim plenari per la majoria absoluta del PP a la localitat.

    El portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament, Juan Rafael Espí, explicava que “per la importància del tema” es va sol•licitar al plenari que el punt que tractava l’Informe de Sostenibilitat Ambiental i versió preliminar del Pla General d’Ordenació Urbana es quedara damunt de la taula “i poder estudiar-lo amb tranquil•litat, conjuntament i fent partícips a la població, ja que haviem pogut accedir a la documentació a poc més de 48 hores de la sessió” (cal destacar que al PGOU hi ha 20 informes i que sols l’informe de Sostenibilitat Ambiental ja te 204 pagines). Front a esta petició, la Regidora de Personal va dir textualment que “entre dia i nit i ha moltes hores per a estudiar-lo”, una resposta que Espí ha explicat que “mostra ben a les clares quina importància li dona el Govern de Pínter a la participació i la transparència”.

    Tot i “els continus entrebancs que ens posa el PP per fer la nostra legítima tasca de control del seu govern”, els socialistes han pogut detectar algunes “greus incongruències”, com ara que continua catalogant-se l’escorxador com a Be de Protecció Cultural de la localitat, “quan resulta que l’Alcalde, obviant esta catalogació, i saltant-se la legalitat, l’ha enderrocat”, exposen. “Per a més surrealisme”, afegeixen els socialistes, “Pínter es va carregar aquesta edificació a tota pressa i sense seguir els passos que marca la llei per a fer a estos terrenys el nou Centre de Salut, que ara resulta que esta paralitzat perquè la Generalitat no té diners per a construir-lo”, exposen.

    José Rafael Espí ha manifestat que “errades com aquesta ens fan entendre per què no volien que disposarem de més temps per analitzar la documentació, ni molt menys que la ciutadania tinguera accés a ella. Aprovar un informe amb deficiències d’aquesta envergadura ens mostra com treballen al Govern de Pínter, i en quines mans està la gestió de l’Ajuntament”, lamentava el portaveu socialista.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -