Jorge Rodríguez proposa a Compromís crear una comissió de seguiment de les inversions de la Generalitat a Ontinyent

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha presentat al portaveu del grup Compromís, Joan Gilabert, la creació d’una comissió de seguiment de les inversions de la Generalitat Valenciana a la ciutat durant el període 2015-2019. La comissió estaria integrada per l’alcalde i els portaveus dels grups Socialista (Rebeca Torró) i Compromís (Joan Gilabert), atès que estos partits són els qui governen en coalició a la Generalitat Valenciana, i que entre tots dos partits sumen vora el el 70% de la representació democràtica a l’Ajuntament.

L’objectiu, apunten des del Govern d’Ontinyent, serà “reivindicar amb més força i fer un seguiment conjunt de les inversions del Consell a Ontinyent”, i quant al funcionament, es planteja que la Comissió de Seguiment establisca les inversions a realitzar pel Consell a Ontinyent els pròxims anys i la prioritat de les mateixes. Aquest llistat, que seria públic, es presentaria per al seu coneixement i debat al Consell de Ciutat, per tal que al si d’aquest es puguen fer propostes.

De la mateixa manera, es contempla que els membres d’esta comissió puguen ser convidats per l’Alcaldia a les reunions sol·licitades amb les distintes conselleries i la Presidència i Vicepresidència del Consell, per tal de plantejar les necessitats inversores de la Generalitat a Ontinyent. Cal destacar que l’alcalde ja va presentar una proposta semblant a aquesta el passat mes de juliol, esperant-se des del Govern d’Ontinyent que ara “puga articular-se un grup de treball que puga servir d’ajuda per donar una empenta a les inversions que cal reivindicar per a la ciutat”, assenyalaven.