24/04/2024 - 12:41
Més

    Jorge Rodríguez: “Pedro Sánchez és l’únic socialdemòcrata que pot governar aquest país”

    Altres notícies

    L’Assemblea Oberta Socialista a Ontinyent ha omplit aquest dimecres el parc Mestre Ferrero, on l’alcalde i president de la Diputació, Jorge Rodríguez, el portaveu socialista al Congrés, Antonio Hernando, i la número u de la llista per València, Ana Botella, han defensat sense fissures la candidatura de Pedro Sánchez a la Moncloa.

    “Si algú ha intentat que haguera un govern a Espanya ha estat el Partit Socialista; altres hauran de donar explicacions”, ha assegurat Rodríguez, que no té dubtes que” Pedro Sánchez és l’únic socialdemòcrata que pot governar aquest país”.

    Jorge Rodríguez ha afirmat que el país “viu un moment històric molt difícil en què la falta d’acords ens ha portat a repetir eleccions. Els polítics hem de reflexionar i entendre la política com un espai de convivència”. L’alcalde i president de la Diputació ha recordat que “volia ser l’alcalde d’Ontinyent, de tots, perquè socialista ja sóc des de fa molts anys”, com a exemple per a “crear espais de convivència en què cadascú desenvolupe els seus models de vida”.

    “Hui hi ha més postureig que bona política”, ha continuat Rodríguez, que ha insistit que “ens apuntem a la bona política, a la que tracta que els ciutadans visquen millor i siguen més feliços”. El responsable socialista ha insistit en el seu missatge a l’esquerra que la que no s’ha pogut arribar a un acord de govern: “els que deien que no existia l’esquerra i la dreta hui diuen que són socialdemòcrates. Si ha de vindre un socialdemòcrata a governar aquest país ja tenim a Pedro Sánchez”.

    Jorge Rodríguez ha acabat la seua intervenció referint-se al futur govern que ixca de les eleccions del 26 de juny: “tenim reptes separatistes, econòmics i socials i no ens podem permetre el luxe que el PP continuï. No entenc que hi haja partits que hagen preferit que Pedro Sánchez no siga president a que hi haja un nou govern”.

    Per la seua banda, el portaveu socialista al Congrés, Antonio Hernando, ha deixat molt clar que és “socialista de tota la vida” i s’ha mostrat molest amb els que ara volen ocupar aquest espai de la socialdemocràcia, en clara referència a Pablo Iglesias i Podemos. “No sé si els morats o els taronges estaran aquí dins de 40 anys, nosaltres segur”.

    “Vaig a parlar de nosaltres. Ens van dir que calia retallar molt perquè vivíem per per damunt de les nostres possibilitats, que aquest país no es podia permetre una educació com la que té. I li van ficar la motoserra a tot. Ens estaven dient a tots que no ens mereixíem els esforços que hem fet per crear l’estat del benestar”, ha reflexionat Hernando, que a continuació ha considerat que “sí ens ho mereixíem, l’educació, la sanitat i l’assistència als dependents”. “És el que van fer durant anys els governs socialistes i el que ara està fent Ximo Puig al govern de la Comunitat Valenciana”, ha rematat el portaveu socialista al Congrés.

    “El senyor Rajoy, que abans va fer fora els immigrants, ara pretén captar el seu vot amb la versió reggeaton l’himne popular”, ha apuntat Hernando sobre el candidat del PP, davant de Pedro Sánchez, “un candidat seriós i valent que té darrere un gran partit, capaç de canviar la vida de les persones”. “Sabem fer el canvi perquè ja ho hem fet, ho hem demostrat i ho estem demostrant en els ajuntaments i governs autonòmics”, ha conclòs.

    Finalment, la número u del PSOE per València, Ana Botella, ha demanat el compromís de la societat en el moment tan difícil pel qual travessa la política espanyola. “A l’Ajuntament de Rita Barberá he après tot el que no s’ha de fer. Ja vèiem tot el que estava passant des de l’oposició i ho denunciem, per la gravetat del que vèiem, però potser la societat no estava tan receptiva”, ha recordat Botella. “Ens deien que érem els del no i ara resulta que som els del sí per la dignitat”, ha afegit la número u socialista per València.

    Botella ha instat a potenciar la reindustrialització de la qual és exemple Ontinyent i les comarques centrals, i també l’educació via universitat. “Vosaltres teniu Caixa Ontinyent”, ha destacat Ana Botella, posant en valor els canvis que espera per a la societat valenciana i que  exemplifica la capital de la Vall d’Albaida.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -