01/05/2024 - 19:15
Més

    Jorge Rodríguez és proclamat candidat a l’alcaldia per unanimitat de l’assemblea local d’Ontinyent Ens Uneix

    Altres notícies

    L’actual alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, optarà a revalidar el càrrec a les properes eleccions municipals del 28 de maig encapçalant la llista d’Ontinyent Ens Uneix. Així ho determinava per unanimitat la militància d’Ontinyent Ens Uneix en l’assemblea extraordinària que tenia lloc aquest dimarts en la seu central, al número 73 de l’Avinguda Almaig, plena de gom a gom i on Jorge era proclamat candidat entre vítors “d’alcalde, alcalde” i aplaudiments per la militància.

    A la seua intervenció, el candidat de la formació municipalista mostrava la seua “gran felicitat i agraïment per la confiança dipositada que els companys i companyes de Ens Uneix heu dipositat en mí, una confiança que espere no decebre. No dubteu que continuaré donant-ho tot per Ontinyent com porte fent des de fa més de 12 anys. Hem sentat les bases d’un futur esperançador, el balanç del camí fet no pot ser més positiu, i hui és el primer pas per continuar-lo després de les properes eleccions”. Jorge Rodríguez, de 43 anys i licenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, és alcalde d’Ontinyent des de 2011 i governa amb majoria absoluta des de 2015. Va ser tres anys president de la Diputació de Valéncia i en les passades eleccions municipals amb la Vall Ens Uneix va obtindre 17 dels 21 regidors de l’Ajuntament d’Ontinyent.

    La Secretària General d’Ontinyent Ens Uneix i diputada provincial, Natàlia Enguix, destacava per la seua banda que “Jorge uneix a Ontinyent, i l’avalen l’experiència i els bons resultats d’estos anys de gestió municipal”. “És un alcalde de consens i de majories que ha marcat un abans i un després a la ciutat. Sense cap dubte, Jorge és el millor candidat possible per seguir projectant Ontinyent cap al futur amb un projecte sòlid i transformador”, i ha destacat “la seua experiència en la gestió i el seu talant conciliador”, assenyalava. El primer en felicitar a Jorge Rodríguez ha estat Rafa Tortosa, primer alcalde de la democràcia a Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -