Jorge Rodríguez dirigirà la Secretaria d’Indústria de la nova direcció del PSPV-PSOE

0

L’alcalde d’Ontinyent i secretari general local, Jorge Rodríguez, ha estat designat per a dirigir la Secretaria d’Indústria dels socialistes valencians al 12è Congrés Nacional del PSPV celebrat a Alacant este cap de setmana. El nou secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, confia així en l’alcalde d’Ontinyent la coordinació d’un àrea fonamental pel que fa a l’economia i l’ocupació d’Ontinyent i les comarques centrals valencianes com és la secretaria d’Indústria.

De fet, al seu discurs de nomenament, Ximo Puig va fer referència explícita a la comarca de la Vall d’Albaida, en anunciar la intenció dels socialistes valencians de potenciar activament la reindustrialització i la defensa dels sectors tradicionals valencians, com pot ser el tèxtil, entre els principals plantejaments del partit en matèria econòmica.

La designació de Jorge Rodríguez per a la secretaria d’Indústria del PSPV és un fet “històric”, segon ha destacat Rebeca Torró, portaveu del socialistes d’Ontinyent, qui ha recordat que és “la primera vegada que un polític d’Ontinyent portarà una secretaria de tant de pes en la direcció del seu partit”, la qual cosa, ha insistit, “ens ompli de satisfacció però també de responsabilitat”. Torró ha exposat que del 12é els socialistes d’Ontinyent ixen “molt reforçats i satisfets” perquè l’elecció de Jorge Rodríguez també suposa “un reconeixement explícit” de la nova direcció socialista a la tasca que s’està portant a terme en l’Ajuntament d’Ontinyent.

Així mateix Rebeca Torró ha manifestat que al Congrès, els socialistes d’Ontinyent, “hem apostat per la unitat i el canvi, i per a unir-nos tots al voltant del projecte del nou Secretari General per crear una alternativa potent al Govern del PP a València, que després de 17 anys ens ha situat en una greu crisi econòmica, social i política per a la qual hem de ser l’alternativa que faça possible el canvi en 2015”, apuntava.

La portaveu i tinent alcalde d’Ontinyent destacava, en aquest sentit, que “una de les coses que més preocupen als valencians és la situació de l’economia, i comptar amb aquest càrrec dins de l’àrea econòmica és una tasca que estem convençuts que Jorge Rodríguez desenvoluparà amb la mateixa convicció i responsabilitat amb què s’està governant Ontinyent”, manifestava.

Publicitat