19/04/2024 - 7:35
Més

    Filiberto Tortosa destaca que el repte dels populars a Ontinyent és fer que s’instal·len empreses i crear llocs de treball

    Altres notícies

    Filiberto Tortosa, abrigallat per Alberto Fabra i tota la candidatura d’Ontinyent: “Som l’únic partit de la Comunitat que inclou en programa la construcció de l’Hospital i treballarem dur per aconseguir-ho”

    Revitalitzar el centre històric d’Ontinyent, fer d’aquesta una ciutat lliure d’impostos i principalment una gran capital en la qual es creuen llocs de treball són les principals pautes marcades pel Pàg. D’aquesta manera el candidat popular a l’Alcaldia, *Filiberto Tortosa, argumentava el seu aplaudit discurs ahir, en l’acte central de campanya dels populars celebrat en la Sala Gomis, que estava a vessar de militants, simpatitzants i convidats a un acte que va ser presidit per Alberto Fabra, president del PP de la Comunitat València.

    El president Local del PP, José Luis Climent Malpartida, va agrair l’assistència a aquest important acte, animant al vot al Partit Popular perquè és l’únic que defensa els senyals d’identitat valencianes i és l’únic que garanteix la recuperació econòmica de la comunitat. Climent va tenir paraules d’ànim i es va referir a la gran il·lusió que el PP d’Ontinyent ha posat en tot l’equip que encapçala Filiberto Tortosa i en el programa que s’ha elaborat, des de la participació ciutadana.

    Després de les paraules del president local de PP, els populars van projectar el seu vídeo electoral de campanya, un document visual que sintetitza el desgovern que ha patit Ontinyent durant aquests quatre anys en els quals no s’ha realitzat gens positiu per a la ciutat i concreta les mesures del programa dels populars per a un govern de futur.

    El candidat, Filiberto Tortosa, que va arrancar els aplaudiments del públic en referir-se a la necessitat de recuperar el centre històric i l’aposta ferma del PP per la creació de llocs de treball va afirmar, convençut davant tota la sala, “que no podem conformar-nos en què una legislatura es resumisca a remodelar una plaça o arreglar quatre carrers”. Tortosa, de forma rotunda va dir que “Ontinyent mereix molt més i que l’únic partit que pot garantir el progrés per a la ciutat és el PP, per l’equip de persones que integren la candidatura i pel programa ambiciós i participatiu que presentem a aquestes eleccions tan decisives. Som l’únic que ofereix garanties, estabilitat i creació d’ocupació, tant a Ontinyent com en la comunitat”.

    Filiberto Tortosa va demanar el suport de tots, en forma de vot, “perquè solament votant al PP la Comunitat podrà tirar endavant i només votant al PP Ontinyent la nostra ciutat se situarà en cotes màximes. Ajuden-nos a fer un Ontinyent modèlic, capital i centre”.

    Durant la seua intervenció, Tortosa va tenir paraules per a Alberto Fabra de qui va dir segur tornarà a presidir la Generalitat i especialment es va referir a la necessitat de la construcció de l’hospital d’Ontinyent. Tortosa va assegurar que el PP de la comunitat és l’únic partit que inclou en el programa la construcció de l’hospital i li va demanar a Fabra que explicara els motius reals del per què durant aquests quatre anys no ha sigut una realitat, convençut que el compromís actual d’Alberto Fabra es complirà perquè és un home de paraula, va dir Filiberto Tortosa.

    El president del Partit Popular de la Comunitat , Alberto Fabra, va posar l’accent en els problemes econòmics que la comunitat ha hagut d’afrontar i es va comprometre a construir el nou Hospital d’Ontinyent durant la pròxima legislatura, “un hospital que és necessari per a la comarca i perquè hem d’igualar les oportunitats i serveis a tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana”.

    El candidat popular a la Generalitat també es va mostrar absolutament convençut que el pròxim alcalde d’Ontinyent serà del PP i es treballarà, des del primer moment, perquè els 4.000 aturats de la localitat troben noves oportunitats.
    El líder del PPCV va recordar que ha sigut un govern del Partit Popular el que li ha donat la volta a la situació econòmica i “ara, cada dia, 230 valencians troben un treball”. “I enfront d’un partit que dóna resultats -ha afegit- hi ha una amalgama de formacions que no donen garanties de gens, que no tenen passat però tampoc experiència i que no han fet cap esforç per a traure a la Comunitat de la crisi.”

    “Els ontinyentins es mereixeu un projecte de futur amb un ajuntament que defense la nostra bandera i les nostres tradicions, i açò només ho ofereix el PPCV. El que necessitem és compartir desitjos i propostes, i governar per a tots, no solament atendre les necessitats dels quals ens donen el vot, com ocorre en aquesta localitat, on hi ha un govern sectari que només es preocupa dels seus”.

    El president del PPCV va voler traslladar la importància del vot del pròxim 24 de maig “per a consolidar un projecte en el qual portem treballant fa temps i que està aconseguint recuperar la situació de crisi, o tornar a les polítiques que ens van portar a ella”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -