20/04/2024 - 8:43
Més

    EU recorre l’acord del Consell de la Mancomunitat

    Altres notícies

    Manuel Ruiz Felipe i José Domingo Canet Martí membres del Consell de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida membres del grup polític d’ EU presentaren el pasta 21 de gener dos recursos de reposició contra l’acord del Consell de la Mancomunitat de data 21 de desembre de 2012 relatiu al punt de l’ordre del dia on es tractava la inclusió al Consorci de Residus del Pla Zonal X, XI i XII (Àrea de gestió 2), exposant els següents motius:

    1. La manca de competència de la Mancomunitat per a disposar de la delegació d’una matèria prèviament delegada a dita entitat per un Ajuntament( titular de la competència).
    2. L’acord es va adoptar sense respectar-se el requisit de l’obtenció del vot favorable de la majoria absoluta del nombre legal de membres.
    3. Impossibilitat que el Consorci integre en la seua estructura a una Mancomunitat.
    4. I per la manca de permissivitat per tal que un representant de l’Ajuntament d’Ontinyent participara i poguera votar o no aquest acord.

    Des d’ EU anem a estar recolzant les mobilitzacions de la ciutadania contra la imposició del consorci i contra l’aplicació de taxes injustes i abusives, i lamentem que siga la ciutadania novament la que haja d’eixir al davant en defensa d’una injustícia que ells no han generat.

    Demanem a la resta de forces polítiques major implicació i coherència política a l’hora d’intentar resoldre les problemàtiques que ens afecten, sense caure en espectacles tant lamentables com els que es van viure al si de l’entitat comarcal el passat 21 de desembre.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -