07/05/2024 - 3:27
Més

    Els socialistes d’Ontinyent constitueixen el seu comitè electoral per a les municipals

    Altres notícies

    La Comissió Executiva Municipal dels Socialistes d’Ontinyent ha fet pública la constitució del Comitè Electoral per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Joan Sanchis, que exercirà com a coordinador, i la Secretària General dels Socialistes ontinyentins, Rebeca Torró, qui serà la portaveu i responsable de l’Oficina del Candidat i els serveis jurídics, encapçalen un grup de treball que integra un total de 14 persones, i del que també formen part Maria Cortés, Jaime Peris, Anna Mengual, Inma Ibáñez, Rafa Alonso, Miquel Mollà, Sayo Gandia, Mª José Soto, Óscar Borrell, Natalia Enguix, Juan Pablo Úbeda i Enrique Mollà. 

    Rebeca Torró destacava que “amb Jorge Rodríguez i el seu equip al front de l’Ajuntament, Ontinyent ha recuperat la il·lusió i s’han fet grans avanços per crear entre totes i tots la ciutat de futur que volem. Però el camí encetat s’ha de poder continuar per consolidar estos canvis, i els socialistes anem a treballar perquè després de les eleccions l’Ajuntament puga continuar amb la bona dinàmica de treball que tantes coses positives està aportant a la ciutat”, concloïa. 

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Mobilització de bombers d’Ontinyent, Alzira i Xàtiva en resposta a l’incendi forestal a Aielo de Malferit

    🔥 Última hora: Incendi a Aielo de Malferit! Bombers d'Ontinyent, Alzira, i Xàtiva estan realitzant treballs d’extinció ara mateix junt a 5 mitjans aeris.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -