728x90px covid-aj-onti-01

Mavi Mestre visita a Ontinyent la façana rehabilitada amb 900.000 euros de la UV

La nova rectora de la Universitat de València (UV), Mavi Mestre, ha visitat a Ontinyent la façana de l’antic col·legi Lluis Vives, rehabilitada amb una inversió de 900.000 euros de la institució educativa. Mestre ratificava a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’aposta de la institució educativa per la ciutat d’Ontinyent, en una visita que tenia lloc el passat divendres i on també acudien la vicepresidenta 2ª de la Diputació de València, Rebeca Torró; el director del Campus d’Ontinyent, José Cantó; el Vicerector de Projecció i Participació Territorial, Jorge Hermosilla; i diversos regidors i regidores de l’Ajuntament i professorat del Campus, així com l’arquitecte de la UV i tècnics de l’obra. 

Mavi Mestre mostrava la seua satisfacció “per poder estar ací comprovant com ha quedat esta façana després d’un treball costós, un patrimoni que diu molt d’allò que va estar l’escola pública durant la 2ª República. Estem molt contents d’estar ací i reiterar el compromís de la Universitat de València amb el patrimoni, la cultura, l’educació pública i amb la ciutat d’Ontinyent”, manifestava. Amb les obres realitzades, l’edifici, inaugurat en 1934, ha recuperat el seu cromatisme original, a més de restaurar columnes, franges verticals de grafies, escuts, pinacles i arcs de mig punt, entre d’altres elements. 

L’alcalde, Jorge Rodríguez, incidia en què “cal estar molt contents i agraïts a la UV per l’aposta seriosa que ha vingut fent per la ciutat als últims 8 anys, no sols al continent sinó també amb el contingut”. El també president de la Fundació Universitària Campus Ontinyent recordava que la rehabilitació de la façana ha suposat una inversió de prop de 1 milió d’euros de la UV però que “és molt allò que als últims anys hem aconseguit junts: comptar amb ADE, unificar el Campus, construir un nou edifici al Llombo amb 3 milions d’inversió, passar de dos graus a quatre amb la implantació de FCAFE i Infermeria o que Unisocietat tinga 400 alumnes. I és molt el que encara ens queda per fer perquè Ontinyent siga, cada vegada més, una Ciutat Universitària. Ens queden molts reptes per davant”, concloïa. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

‘Ens quedem a casa’, una guia d’orientacions per a les famílies

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat …