728x90px covid-aj-onti-01

Igualtat destina més de 215.000 euros en condicionar la residència Caixa Ontinyent

El director general de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS), Ángel Bonafé, ha assenyalat que “des de 2015 s’ha efectuat una inversió de 215.155,47 euros per a millorar les instal·lacions i l’equipament de la residència Caixa Ontinyent de Xàtiva”.

Ángel Bonafé ha realitzat aquestes declaracions en la seua visita a aquest centre, que compta amb una plantilla de 37 professionals i atén 40 persones amb diversitat funcional intel·lectual.

El director general del IVASS ha enumerat algunes de les millores que s’han efectuat, com “la substitució de la bomba d’aigua calenta o del sòl per a les condícies de les tres cases, televisors per a aquests espais, la sala de visites i el menjador, la dotació de nou mobiliari interior i exterior, s’han canviat les cortines i els estors, ventilació en la bugaderia on s’han instal·lat tres noves llavadores, una rampa al pati i ampliat la porta d’accés a proveïdors millorant l’accessibilitat del centre, entre altres actuacions”.

Entre les novetats tecnològiques, ha posat l’accent que “la residència disposa d’una pissarra digital i ordinadors, huit tablets vinculades al programa Stimulus i una nova sala d’estimulació sensorial, eines que afavoreixen la realització d’activitats i programes per al tractament terapeútico de les persones usuàries, així com un nou gimnàs i un camp de petanca”.

A més, ha incidit que “totes aquestes actuacions ens han permés condicionar els espais de la residència buscant millorar la qualitat de vida de les persones usuàries, així com dotar al centre dels recursos necessaris per a oferir suports personalitzats a aquestes persones i les seues famílies”.

Així mateix, ha subratllat que “s’ha fet un gran esforç per fer les instal·lacions més accessibles i dotar-les de nous equipaments tècnics, sanitaris i informàtics perquè les treballadores i els treballadors puguen exercir les seues funcions en unes condicions laborals adequades”.

D’altra banda, ha recordat que “la residència Caixa Ontinyent de Xàtiva disposa de dos vehicles adaptats que permeten el desplaçament de les persones usuàries per a la realització d’activitats fora del centre, la qual cosa contribueix a promoure la seua inclusió social i participació comunitària”.

En aquest sentit, ha ressaltat “el canvi de model d’atenció social que ha impulsat el Govern del Botànic, amb recursos més inclusius i centrats en la prestació de suports, que busca donar resposta a les demandes reals de les persones amb diversitat funcional intel·lectual i les seues famílies”.

Ángel Bonafé està realitzant una ronda de visites pels diferents recursos del IVASS per a intercanviar impressions amb els i les professionals i les direccions dels centres i serveis amb el propòsit d’atendre les seues propostes i continuar treballant per a millorar el servei.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent llança una línia de crèdits personalitzats per a pal·liar els efectes econòmics del Covid-19

Conscients de les necessitats que autònoms, pimes i empreses poden tindre davant la situació excepcional …