I prova challenge BMX Comunitat Valenciana la nucia

0

Diumenge passat 10 de febrer, la població La Nucia, donava eel tret d’eixida a la Challenge de la Comunitat Valenciana de BMX, modalitat on Ontinyent té ara mes visibilitat per disposar des de l’any passat del Pump Track en Benarrai.

Foren diversos esportistes els que es van desplaçar, amb la idea en ment d’aconseguir els punts necessaris per a participar en el Campionat d’Espanya que se celebrara el mes de juliol.

Representant al BMX Alcoi, ja que pertanyen a la seua escola, Gerard Soler en categoria 5-6 anys, i Miguel Navarro en categoria 9-10, van aconseguir uns barallats primers llocs, sent líders en les seues respectives categories, per part del C. c. Bocairent, Pep Blasco en categoria Cruiser 40, s’emportà la victòria i el lideratge de la Challenge, en aqueixa mateixa categoria 40 i +, Alberto Peralta del Ralph’s Bikes, va aconseguir un seté lloc, i per a tancar la representació del club, Marc Peralta que en la seua categoria 11-12 anys, va aconseguir un disputat cinqué lloc final.

Publicitat