El PP proposa baixar impostos i manté la seua aposta per la indústria

El candidat al Congrés dels Diputats, Vicente Betoret, ha visitat aquest matí l’empresa tèxtil RAPIFE, S. A d’ Agullet especialitzada en la producció de productes de roba interior i que destaca pel seu gran compromís amb la innovació.

A la visita també ha acudit Mercedes Pastor, membres de la llista del Partit Popular al Senat els qui acompanyats pel gerent de l’empresa Ramón Espí i el Secretari de ATEVAL, C. V., José Serna, han pogut comprovar de primera mà l’excel·lent treball que es realitza en aquestes instal·lacions així com atendre les demandes del sector de la Indústria tèxtil valencià.

Betoret ha valorat el procés de producció que es realitza en RAPIFE on des de la creació del punt fins a la confecció i empaquetat es realitza en l’empresa, excepte la tintura encara que aquesta també es realitza a Espanya.

La comitiva ha recorregut totes les instal·lacions de l’empresa detenint-se en la secció de maquinària tubular les dependències de la qual mantenen unes condicions exigents de climatització, complint en gran manera amb els estàndards d’alta qualitat d’un producte realitzat en cotó que busca l’excel·lència en l’especialització del tèxtil sanitari.

La comitiva Popular ha escoltat les propostes del sector empresarial i ha reiterat l’aposta ferma del PP basada en la baixada d’impostos com a peça clau fonamental per a ajudar a la creació d’ocupació i la prioritat a potenciar la indústria com a motor d’un país que necessita estabilitat, riquesa i garantisca el benestar dels seus ciutadans.

A més els populars han comprovat in situ l’excel·lència del procés de producció d’aquesta empresa els treballs de la qual convencen al consumidor de la importància de consumir producte espanyol elaborat al cent per cent a Espanya, com és el cas dels productes de RAPIFE. Aquesta empresa d’Agullent va destacar per crear el primer bodi infantil que detecta la febre dels nados mitjançant un material que no sols és agradable per al tacte en la pell, sinó que a més vetlen per la seua salut.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa més control del trànsit i els aparcaments prop del Pou Clar

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat aquest dimarts que s’augmente el control del …