IniciOntinyentEl PP d’Ontinyent presenta una moció per al foment del civisme amb...

El PP d’Ontinyent presenta una moció per al foment del civisme amb l’actualització de les ordenances

El Partit Popular d’Ontinyent ha proposat per al Ple ordinari del mes de gener, una moció per al foment del civisme i la millora de la convivència. La iniciativa pretén que es revisen i s’actualitzen les ordenances municipals que regulen les activitats i conductes ciutadanes, per a posar fre a l’augment de les actituds incivilitzades.

Com ha explicat el regidor popular Paco Penadés, “La ciutat d’Ontinyent compta amb una gran quantitat d’ordenances municipals que no han aconseguit eliminar ni tan sols reduir les actituds incíviques, sinó al contrari. Cada volta hem de lamentar més situacions que afecten a la desitjable convivència pacífica de la ciutadania”.

Els populars consideren que este excés de regulació no ha aconseguit conscienciar a la ciutadania de la importància del civisme per a una bona convivència, motiu pel qual és fa necessària la redacció d’una única Ordenança Cívica. Esta norma de referència faria més fàcil la seua aplicació i el coneixement entre la població.

Així mateix, des del Partit Popular proposen que participen de la seua redacció les associacions veïnals i la Policia Local, per a enriquir i fer més completa l’Ordenança Cívica. També creuen els populars que la regulació de normes i sancions no pot ser l’únic camí, per això també plantegen en la moció, que es fomente la difusió de l’Ordenança Cívica en les escoles i els instituts per a conscienciar en els valors del civisme i al llibertat a les noves generacions.

Finalment des del PP d’Ontinyent esperen que esta proposta compte amb l’aprovació del Ple Municipal, per a poder millorar la qualitat de vida d’una ciutadania que es veu afectada a diari per conductes que ataquen a la desitjable convivència pacífica.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular