12/06/2024 - 19:47
Més

  El III Fòrum “Empresa Activa” obri les inscripcions per a les activitats formatives en Ontinyent, l’Olleria i Bocairent

  Altres notícies

  El III Fòrum “Empresa Activa”, impulsat pels ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent juntament amb la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL) i amb el suport de la Diputació de València, ha obert el període d’inscripcions per a les seues activitats formatives. Aquest fòrum, que se celebrarà del 6 al 25 de juny en els tres municipis, se centra enguany en la professionalització i el talent a les empreses.

  Programa formatiu i objectius

  El fòrum va ser presentat recentment en una roda de premsa a la Casa Santonja de l’Olleria. Enguany, el programa formatiu inclou una sèrie de “píndoles formatives” dirigides a la professionalització de les empreses. Aquestes sessions formatives seran seguides per una fase de diagnòstic i tutorització.

  Activitats formatives programades:

  1. Noves normatives/lleis en matèria de sostenibilitat – 6 de juny a la UNED d’Ontinyent.
  2. Desplegament d’un pla estratègic de sostenibilitat – 11 de juny a l’Espai Ideo Start-UPV de l’Olleria.
  3. Ferramentes Lean per a reduir costos. 1ª part – 12 de juny a l’Espai Ideo Start-UPV de l’Olleria.
  4. El càlcul de la petjada de carboni com a punt de partida cap a una estratègia de canvi climàtic – 18 de juny a la Sala Joan de Joanes de Bocairent.
  5. Ferramentes Lean per a reduir costos. 2ª part – 19 de juny a la Sala Joan de Joanes de Bocairent.
  6. Dissenya el teu pla LGTBI – 25 de juny a la UNED d’Ontinyent.

  Segona fase: Diagnòstic i tutorització

  Després de la fase formativa, es procedirà a una segona fase de diagnòstic on consultors sèniors realitzaran un informe sobre la situació actual de cada empresa interessada, amb l’objectiu de conéixer el punt de partida i establir el camí a seguir per aconseguir els objectius plantejats. Aquesta fase inclourà una tutorització personalitzada on els tutors sèniors acompanyaran les empreses en la implementació de les accions concretes establertes.

  Suport institucional

  Els ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent ajudaran amb el 30% dels costos de les activitats formatives per als empresaris. La cloenda del fòrum tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent, on es realitzarà una reunió final per posar en comú les experiències i fer un intercanvi d’idees.

  Aquest fòrum representa una gran oportunitat per a les empreses de la Vall d’Albaida per millorar la seua professionalització i impulsar el talent, contribuint així al creixement econòmic i social de la comarca.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -