12/06/2024 - 19:40
Més

  Ontinyent obri la temporada de bany a la piscina municipal

  Altres notícies

  Aquest dissabte, 8 de juny, Ontinyent dona el tret d’eixida a la nova temporada de bany a la piscina municipal, que estarà oberta fins al 4 de setembre. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, ha destacat la importància d’aquest servei per als mesos d’estiu, ja que la piscina és un lloc d’oci utilitzat per persones de totes les edats i també per diverses escoles i clubs esportius de la ciutat.

  Horaris de la piscina municipal

  La piscina municipal d’Ontinyent estarà oberta de dilluns a divendres, des de les 10:30 fins a les 20:30 hores de manera ininterrompuda. Els dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de 10:30 a 20:00 hores. A més, els clubs locals com el Club Natació Ontinyent o el Club de Triatló tindran horaris especials fora dels horaris generals per poder realitzar les seues activitats.

  Serveis addicionals i activitats esportives

  Enguany, la piscina comptarà de nou amb un servei d’hostaleria per oferir una millor experiència als usuaris. Ferran Gandia ha subratllat el positiu impacte d’aquest servei durant els mesos d’estiu, ja que la piscina és un punt de trobada per a gent de totes les edats en el seu temps d’oci.

  A més a més, des d’aquest mes de juny, el poliesportiu municipal també serà utilitzat per moltes escoles d’estiu dels clubs esportius locals, convertint-se en un lloc ideal per fomentar la pràctica esportiva entre els més joves durant el seu període vacacional. Tot això, sense perjudicar l’ús habitual del recinte per part de la resta de la ciutadania, tant a la piscina com a la resta d’instal·lacions del poliesportiu.

  Un estiu ple d’activitats

  L’Ajuntament d’Ontinyent continua treballant per oferir una àmplia gamma d’activitats i serveis que promoguen l’oci saludable i la pràctica esportiva a la ciutat. Amb l’obertura de la piscina municipal i la disponibilitat del poliesportiu per a les escoles d’estiu, Ontinyent es prepara per a un estiu ple d’activitats que fomenten la salut i el benestar de tots els seus habitants.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -