El PP d’Ontinyent anuncia el seu possible suport a les Ordenances municipals de 2016

El Partit Popular d’Ontinyent ha manifestat la seua voluntat de donar suport a les ordenances municipals per al proper any 2016 si aquestes contemplen mesures encaminades a baixar la pressió fiscal a les famílies i als sectors dinamitzadors de l’activitat econòmica de la ciutat. Així ho ha comunicat el portaveu popular, José Luis Climent Malpartida, al regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, en un escrit enviat la setmana passada i en el qual s’explica que l’equip de govern socialista trobarà el suport del grup municipal del PP en l’elaboració de les ordenances si les mateixes consideren les propostes del PP quant a modificacions que possibiliten la baixada d’impostos, en particular pel que fa a l’IBI, (contribució), així com l’Impost Municipal de Vehicles, destacant també la proposta del PP d’eliminar l’impost de vehicles de més de 25 anys.

Així mateix, a l’escrit els populars d’Ontinyent manifesten que és necessari que durant l’exercici de 2016 les Ordenances contemplen bonificacions fiscals en el sector industrial, així com l’exempció de la taxa d’obertura d’establiments a empreses d’innovació i productes tradicionals d’Ontinyent.

El portaveu popular, José Luis Climent, també ha plantejat al regidor d’Hisenda incloure la possibilitat de pagar els tributs mitjançant datàfons, així com el fet d’establir un pla de pagaments a mesura per facilitar l’abonament d’impostos en diversos terminis dins del mateix exercici fiscal, en funció de cada cas i de la quantia total a abonar, sense interessos de demora excepte en casos d’impagament.

Des del PP d’Ontinyent, tal com ha expressat el seu portaveu, José Luis Climent, esperen que el govern d’Ontinyent incloga aquestes aportacions en ser els principals beneficiaris de les mateixa les famílies, a més d’estar dirigides a potenciar la recuperació dels motors econòmics de la ciutat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent trau a licitació per 460.000 euros les obres de l’anell “ciclopeatonal”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a licitació per 462.708,91 euros (iva inclòs) la creació de l’anell …