20/05/2024 - 4:53
Més

  Agullent portarà a terme diferents actuacions gràcies a un Pla de la Diputació de València

  Altres notícies

  L’alcalde d’Agullent, Jesús Pla, va informar ahir al plenari de l’Ajuntament d’Agullent, de la relació d’actuacions que es pretenen realitzar amb els 87.367€ que pertoquen a aquesta localitat a través de les ajudes econòmiques del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) que ha convocat la Diputació de València.

  A l’empar d’aquest convocatòria l’Ajuntament d’Agullent renovarà la piscina infantil del poliesportiu municipal, repararà diversos camins rurals, modernitzarà a l’edifici consistorial les xarxes de cablejat i actuarà en diversos carrers per a millorar la recollida i canalització d’aigües pluvials i fecals.

  Precisament les actuacions sobre el cicle hidràulic urbà són les que suposen una inversió més elevada, amb un pressupost de 45.948€. La intervenció contempla la col·locació de 5 embornals transversals a la calçada per a la canalització de les aigües de pluja cap a barrancs o cap a la xarxa de pluvials, per tal d’evitar les inundacions en superfície. La instal·lació de nous embornals es realitzarà al carrer Bocairent i al carrer Francisco Vidal. D’altra banda, i en el marc de les actuacions del cicle hidràulic, està previst actuar en la xarxa d’aigües fecals del carrer Major i l’avinguda Vall d’Albaida, amb la millora de l’entubat i pous de registre.

  Un altra de les infraestructures que gaudirà d’una millora mitjançant l’IFS és la piscina infantil del poliesportiu. La inversió, de 8.843€, suposarà segons ha assenyalat l’alcalde d’Agullent, Jesús Pla, la instal·lació d’un nou equip de cloració de l’aigua, la reposició de la pedra que corona el rastell perimetral de la piscina, així com la millora de les connexions del vessament d’aigües cap a la xarxa general. “Després d’haver renovat la piscina municipal, ara li tocava el torn a la piscina infantil, per tal de millorar sobretot el sistema de  gestió de la cloració” comenta Jesús Pla, alcalde d’Agullent. “Una actuació que millora una infraestructura municipal que dóna un servei públic, i que per tant encaixa perfectament amb el tipus d’inversions que possibilita el pla”.

  També seran beneficiats per la inversió que possibilita el pla provincial, en concret amb 20.174€, els camins rurals i veïnals d’Agullent. Es té previst millorar diversos trams de paviment de la zona del camí de la Canyada, camí Corral Nou i camí Reial de Gandia.

  La darrera de les inversions previstes per l’Ajuntament d’Agullent és actuar al propi edifici consistorial, ubicat a la plaça Major, tot millorant la interconnexió a través de la xarxa dels diferents departaments així com l’execució de la primera fase de la plataforma d’administració electrònica.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -