El PP demana que se solucione el problema de la biblioteca en l’Extensió Universitària

La portaveu i candidata del PP a l’alcaldia a Ontinyent, Mercedes Pastor, va posar de manifest dijous passat en el ple el problema que pateixen els estudiants universitaris a l’hora d’utilitzar la biblioteca de l’Extensió Universitària d’Ontinyent.

Tal com va explicar Mercedes Pastor “només es possibilita l’entrada a aquesta instal·lació als estudiants de la Universitat de València, impedint el seu accés als estudiants universitaris d’Ontinyent que cursen els seus estudis en altres universitats, llevat que aquests paguen”.

Davant aquest problema, la portaveu del PP en el ple va demanar ahir a l’alcalde que “es facen les gestions oportunes i s’obtinga un acord beneficiós per als estudiants empadronats a Ontinyent, provinguen de la universitat que siga, i que no es vegen obligats a pagar el carnet de 42 euros que es cobra als que no pertanyen a la UV”.  A més la portaveu i candidata a l’alcaldia d’Ontinyent pel PP, Mercedes Pastor, va apuntar “la possibilitat d’estudiar altres vies d’ajudes als universitaris d’Ontinyent, a més de les relacionades amb el transport”.

Pastor va dir que “seria interessant estudiar la possibilitat d’ajudar econòmicament aquests estudiants quant a despeses de llum i aigua o lloguer, ja que són molts les despeses als quals han d’afrontar els estudiants quan estan fora de casa”. Mercedes Pastor va comentar que “ja que des de l’ajuntament tenim en marxa una residència per a estudiants de l’extensió universitària, que beneficia a estudiants que no són d’Ontinyent estaria molt bé que vérem la fórmula per a ajudar els que són fills d’aquesta ciutat”.

Tant la proposta de conveniar l’entrada lliure dels universitaris d’Ontinyent a la biblioteca de l’extensió universitària, com l’estudi d’establir ajudes als estudiants van obtindre el consegüent ‘l’estudiarem’ per part de l’actual govern local. No obstant això, la candidata del PP a l’alcaldia d’Ontinyent afirma que “esperem que la mesura de la biblioteca tinga un efecte immediat, ja que depén única i exclusivament d’un acord amb la Universitat de València amb la qual l’ajuntament col·labora des de fa molts anys i considerem que no seria desgavellat un acord ràpid que beneficiara als estudiants”. Des del PP esperen que “la resposta a aquestes propostes siga positiva i no caiguen en ‘sac trencat’, pel bé dels nostres estudiants, i vistes les queixes dels estudiants“.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida demanen una “finestra única” per agilitzar la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital

El Socialistes de la Vall d’Albaida, demanen a la resta de formacions polítiques unitat d’acció …