07/05/2024 - 1:58
Més

    Diputació destinarà 14.000€ per a rehabilitar les campanes de l’església de Sant Rafael d’Ontinyent

    Altres notícies

    La Diputació de València ha aprovat avui una subvenció de 14.000 euros al projecte de rehabilitació de campanes de l’Església de Sant Rafael, que enguany celebra el 50 aniversari des de la seua construcció.

    Segons el portaveu Popular, Filiberto Tortosa, ‘és una satisfacció comprovar el suport constant que des de la Diputació de València es té cap a Ontinyent i les seues entitats, que d’una forma o una altra, reben sempre el recolçament de l’ens provincial que presideix Alfonso Rus’.

    El projecte per a la rehabilitació de les campanes de Sant Rafael ascendeix a un total de 15.000 euros i serà finançat, quasi íntegrament, per la Diputació de València.

    Cal recordar que a mitjans de gener el portaveu popular a Ontinyent, Filiberto Tortosa, va estar amb la delació Ontinyentina de la Colla de Campaners; representada per Rafael Ballester i Ximo Silvestre; així com el rector de l’Església de Sant Rafael, Juan Pablo Tomás, els qui van acudir a la reunió amb el vicepresident de la diputació Provincial, Juan José Medina, a qui se li va explicar el projecte de rehabilitació de les campanes de l’església de sant Rafael d’Ontinyent, que també pretén recuperar la campana de Sant Onofre, que data de. S. XV i és una de les més antigues de la Comunitat Valenciana i Espanya segons es té constància.

    Des del grup municipal del PP, el seu portaveu Filiberto Tortosa, ha valorat ‘positivament la subvenció que destina la Diputació a la rehabilitació d’aquestes campanes, i ha destacat la labor de l’organisme provincial, sempre en benefici dels municipis i de les seues entitats associatives’.

    Per al grup municipal del PP, explica el seu portaveu, F. Tortosa, ‘és un orgull i una satisfacció haver ajudat al fet que la subvenció siga una realitat i volem agrair al president de la Diputació, així com al vicepresident, la seua sensibilitat amb Ontinyent i felicitar igualment a la *Colla de *Campaners i la parròquia de Sant Rafael’

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Mobilització de bombers d’Ontinyent, Alzira i Xàtiva en resposta a l’incendi forestal a Aielo de Malferit

    🔥 Última hora: Incendi a Aielo de Malferit! Bombers d'Ontinyent, Alzira, i Xàtiva estan realitzant treballs d’extinció ara mateix junt a 5 mitjans aeris.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -