22/05/2024 - 7:06
Més

  Ontinyent portarà als tribunals la supressió d’unitats escolars que planteja la Conselleria

  Altres notícies

  El Consell Escolar Municipal d’Ontinyent portarà als tribunals la supressió de 3 unitats escolars a la ciutat que planteja la Conselleria d’Educació. Així ho confirmaven aquest matí l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Educació, Pepe Pla, als representats de la plataforma PROU, amb els que s’han reunit d’urgència després la publicació hui al DOCV de la resolució de l’arranjament escolar definitiu per al curs 2014/2015.

  Tant l’Alcalde com el Regidor lamentaven que les al·legacions presentades pel Consell Escolar Municipal contra la proposta d’arranjament no hagen estat ateses, anunciat que, amb tot, “no ens anem a rendir i anem a seguir lluitant fins al final amb totes les eines al nostre abast”, explicant als representants de PROU (entitat que reuneix familiars d’alumnes, docents, sindicats, associacions i particulars en defensa de l’ensenyament públic) i a la inspectora d’educació la intenció de l’Ajuntament d’interposar un recurs de reposició i un recurs contenciós-administratiu contra aquesta resolució, dins dels terminis establerts.

  Tal com s’explicava en l’encontre, el primer pas serà ara la convocatòria d’una reunió del Consell Escolar Municipal, per tal que aquest es pronuncie i presente els recursos que signarà l’Alcalde com a President d’aquest Consell. A més a més, es plantejarà al Secretari Autonòmic d’Educació, amb el que ja hi ha concertada una reunió el proper mes de març, que la revisió de l’arranjament tinga lloc una volta s’haja realitzat la matrícula per al proper curs, “i no ara, a meitat de l’any acadèmic”.

  L’Alcalde lamentava la confirmació d’una retallada derivada d’un augment de la ràtio “que perjudica greument el futur de l’educació, quan aquesta deuria ser un dels pilars bàsics per eixir de la crisi. No podem admetre que ningú diga que tots som iguals, no podem ser iguals els que defensem l’escola pública que aquells que volen destruir-la”, destacava. Pepe Pla, per la seua banda, considerava “totalment desgavellada” una decisió “que torna a mostrar l’obsessió del Consell en mans del Partit Popular per acabar amb l’educació pública, amb una sèrie d’atacs que cada dia van més enllà i davant els quals la societat no es pot permetre el luxe de quedar impassible”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -