19/04/2024 - 22:07
Més

    Compromís per Ontinyent reclama millor gestió d’horaris a les piscines municipals a proposta del Club de Triatló i d’usuaris

    Altres notícies

    El grup municipal Compromís per Ontinyent ha plantejat la necessitat de realitzar una millor gestió dels horaris de les piscines municipals, tant la piscina del Poliesportiu com la coberta, amb l’objectiu d’oferir més comoditat i garanties per a la pràctica de la natació als i les usuàries que acudeixen de forma individual, així com els diferents clubs de la ciutat que fan ús de les instal·lacions. El regidor Nico Calabuig i la regidora M. Àngels Moreno han mantingut contacte amb les diferents parts, a través de converses amb usuaris i usuàries, i també a través d’una reunió de treball amb membres de la junta del Club Triatló Ontinyent (CTO), encapçalats pel seu president, Antonio Tortosa.

    En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, “les dos piscines amb què compten les instal·lacions esportives públiques d’Ontinyent, la piscina municipal i la piscina coberta, són serveis importants per a la qualitat de vida de persones de totes les edats, siguen membres de clubs o persones que gaudeixen de la natació de forma lliure o per prescripció mèdica. Per això insistim en la necessitat de conjugar millor l’ús d’aquests espais, de cara a garantir el desenvolupament amb normalitat i comoditat de totes les activitats”.

    “Per una banda, cal abordar un procés de diàleg fluid per obtindre una millor coordinació de la disponibilitat d’horaris i espais en la piscina coberta. En aquest punt, el regidor d’Esports ha d’exercir la seua responsabilitat política i no derivar la seua tasca d’intermediació amb l’empresa en les diferents parts, usuaris i clubs, ja que la situació pot acabar generant tensions innecessàries. Per altra, és necessari oferir durant un temps suficient el servei de piscina municipal. Enguany s’ha obert amb retard i s’ha tancat més prompte, restant-se fins a dos setmanes al seu temps d’obertura habitual”, ha assenyalat Calabuig.

    Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, M. Àngels Moreno, ha subratllat que “pel que fa als clubs que practiquen natació, també seria útil que se’ls permeta fer més ús de les instal·lacions en les hores del dia que ha quedat comprovat que l’afluència de gent és menor. Pel que fa a les franges horàries amb més presència de gent, és el diàleg encapçalat per la regidoria d’Esports qui pot permetre una millor organització, satisfactòria per a totes les parts”.

    “Respecte a la piscina municipal, seria profitós estudiar possibilitats per mantindre més temps en ús la infraestructura, permetent flexibilitzar o facilitar l’ús simultani de les instal·lacions. Tal com vam comentar a la reunió amb el Club Triatló Ontinyent, en altres localitats, com Bétera, s’amplien els mesos d’ús de la piscina municipal abans i després de l’estiu, en aquest cas orientada als clubs. Una mesura com aquesta permetria traslladar els entrenaments dels clubs a la piscina durant més temps, i així flexibilitzar horaris i necessitats en la piscina coberta. Aquestes idees i qualsevol altra que puga plantejar-se s’han d’estudiar escoltant als clubs, al públic general, i amb un diàleg obert i constructiu, sense imposicions”.

    Des de Compromís per Ontinyent han conclòs destacant que “agraïm al Club Triatló Ontinyent la seua confiança per a fer-nos partícips del seu projecte i les seues demandes. També donem les gràcies a totes les persones usuàries de la piscina municipal i la piscina coberta que es posen en contacte amb nosaltres per traslladar-nos les seues situacions i comentaris. Sempre es pot continuar millorant en la prestació dels serveis públics, i cal treballar en eixa línia”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -