29/09/2022 - 12:30
IniciEsportsNúria Tolsá i Vicent Gandia pugen al pòdium de La Clàssica d'Antella

Núria Tolsá i Vicent Gandia pugen al pòdium de La Clàssica d’Antella

El passat dissabte 10 de setembre se celebrava a la localitat d’Antella la 31 edició del Triatló Antella ‘La Clàssica’, una de les proves d’esport combinat més reconegudes de la Comunitat Valenciana.
La primera de les eixides, en la qual estava present l’esportista del Club Triatló Ontinyent Núria Tolsá, tenia lloc a les 17:00 hores des de l’assut d’Antella. En aquest espai, al riu, transcorrien els 1.200 metres del segment de natació amb els qual s’iniciava la competició.

Seguidament, les i els triatletes havien de completar un segment ciclista de 31 quilòmetres en format ‘no drafting’, és a dir, les i els participants no podien acostar-se més de 12 metres en bici de la resta de competidors per evitar així l’anomenada ajuda del rebufo. Un segment de carrera a peu de 8.200 metres entre els camps del terme municipal d’Antella i els carrers del nucli urbà servia per a completar La Clàssica.

Pel que fa als resultats, dos esportistes de la capital de la Vall d’Albaida van aconseguir pujar al pòdium. Núria Tolsá, del Club Triatló Ontinyent, va ser la primera xica en categoria sub23 i octava de la classificació general. L’ontinyentí Vicent Gandia, que enguany milita en el Triatlón Isbilia de Sevilla, va ser primer classificat de la general.

Redacció TVDO
Redacció TVDO//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents