19/03/2024 - 10:58
Més

    Compromís dona el seu tret d’eixida a Ontinyent

    Altres notícies

    La visita de Mónica Oltra, Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i candidata a la presidència, el diputat i candidat al Congrés espanyol Joan Baldoví i el síndic de Compromís i candidat com a cap de llista per València a les Corts Valencianes Fran Ferri ha encetat la precampanya política en l’acte celebrat al teatre Echegaray d’Ontinyent aquest dijous 21 de març, on han estat presentats pel candidat a l’alcaldia d’Ontinyent Nicolau Calabuig Serna i acompanyats per la resta de candidats a l’alcaldia dels diferents municipis de la Vall d’Albaida.

    Amb l’escenari polític valencià i estatal establert per al pròxim 28 d’abril, Compromís ha decidit presentar per primera vegada els seus candidats a presidència de la Generalitat i a les Corts tant espanyoles com valencianes a la capital de la Vall d’Albaida. Aquests candidats i candidates venen precedits pel procés de primàries més obert, democràtic i participatiu a tot l’Estat, el qual ha comptat amb més de 25.000 inscrits i per tant amb la legitimitat no tan sols de la militància i gent propera a Compromís, sinó també per la resta de població dels municipis.

    L’acte ha sigut presentat per Nicolau Calabuig Serna, alcaldable per la ciutat d’Ontinyent amb un 75% dels vots a les primàries municipals, i que encapçalarà el nou i il·lusionant projecte de Compromís per a la ciutat. Junt a aquest han acudit a l’acte la número dos de la llista, Paloma Alberola, Miquel Àngel Murcia, Natxo Mollà, M.Àngels Moreno i Maria Valls, acompanyades de la resta de persones que conformen la llista per a l’alcaldia d’Ontinyent. 

    S’ha destacat la victòria col·lectiva d’un equip, i on el màxim beneficiat d’aquest procés de primàries ha sigut el poble d’Ontinyent, on s’hi van inscriure al cens de votació vora 800 persones, destacant-lo així com un procés històric al municipi en termes de participació i de decisió ciutadana cap a un partit polític. Nicolau Calabuig ha insistit en el canvi que necessita Ontinyent des d’un punt de vista crític cap al funcionament de l’actual govern, on la prioritat siguin les persones, sempre amb dels peus al terra però amb una visió ambiciosa i innovadora que permeti a Ontinyent ser el focus social, econòmic i cultural a la Vall d’Albaida i un referent a les comarques veïnes.

    També hi han participat a l’acte els i les alcaldables de la resta de poblacions de la Vall d’Albaida, com són Pau Muñoz Gonzàles (Agullent), Juli Juan (Montaverner), Aina Benavent Giménez (Quatretonda), Manel Tomàs Calatayud (Atzaneta d’Albaida), Damián Martínez Soler (Castelló de Rugat), Mario Mira Alfonso (Otos), Venanci Valiente (Guadassèquies), Julià Engo i Fresneda (L’Olleria) o Josep Antoni Albert i Quilis (Albaida).

    Tots aquests i aquestes amb la il·lusió de seguir treballant pels seus pobles amb les mateixes ganes, força i determinació que ho han fet en la encara vigent legislatura. D’altres, preparats i preparades per encetar una nova etapa en la que s’hi milloren les polítiques municipals i poder aportar el seu gran granet de sorra per al desenvolupament i millora dels seus municipis.

    Amb aquest acte Compromís provoca el seu tret d’eixida cap a la vinent campanya, on en pocs mesos seran elegits els i les representats del poble valencià al Congrés, i a més a més es decidirà el rumb que prendran les polítiques valencianes tant a nivell nacional, autonòmic i local. S’engeguen així els motors de la precampanya i la campanya de Compromís, el pojecte polític de progrés per als valencians i valencianes.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -