S’amplia la zona d’oci esportiu de Benarrai

L’Ajuntament d’Ontinyent va a completar la creació d’una gran zona d’oci esportiu junt a l’espai verd de Benarrai amb la creació d’una pista de futbet, altra de patinatge i un pàrking per al voltant de 25 cotxes. En concret, la instal·lació de la pista de futbet que ocuparà una superfície de 600 metres i la de patinatge amb 300 metres ocuparan l’espai que han deixat les cases demolides al tram final de l’Avinguda Generalitat. 

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que l’objectiu d’estes actuacions “és seguir creant espais de convivència, donant un pas més enllà amb el que ha suposat la pista de pumptrack que tan bona acceptació té, en un entorn que també anem a dotar d’una pista de skate. Volem fomentar la creació de punts d’encontre perquè la ciutadania gaudisca de l’oci de forma saludable, en una ciutat cada volta més viva i amable per veïns i visitants”, assenyalava.

L’actuació, que suposarà una inversió de al voltant de 10.000 euros, començarà a principis d’abril i tindrà una durada aproximada de dues setmanes. En el cas de la pista de futbet van a reutilitzar-se porteries retirades d’altres instal·lacions esportives municipals i s’ha previst la col·locació d’una xarxa de 7 metres d’altura per tenir cura de la seguretat de tots aquells que utilitzaran les pistes.

Al marge d’esta actuació, en la zona de Benarrai està prevista la instal·lació d’una pista de skatepark que ocuparà una superfície de 537m2 i pressupostada amb 58.118’45 euros. Estes instal·lacions esportives acompanyaran al “pumptrack” (un circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins) ocupa 1.220m2 i compta amb un carril que oscil·la entre els 1,8 i 2,8 metres d’amplària i un desenvolupament lineal de 181 metres, tot açò amb salts, plataformes i peralts. 

El regidors de Territori i Serveis Municipals, Jaime Peris i Manuel Cuesta, coincidien en destacar que actuacions com aquestes “tenen un cost molt baix però al mateix temps un alt impacte en el dia a dia de moltes persones, intervencions que ens permeten a més aprofitar espais en desús per fer-los útils per a la ciutadania”, apuntaven. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, també destacava que la creació d’esta zona “suposa un nou pas al treball que venim fent per fomentar entre els i les nostres joves la pràctica esportiva, la qual no sols crea bons hàbits per reduïr el sedentarisme i potenciar la vida activa, sinó que suposa una alternativa sana per al seu temps d’oci”, assenyalava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les Biblioteques d’Ontinyent incorporen 600 llibres per educar en igualtat

Ontinyent incorpora 600 llibres aptes per a l’educació en igualtat als espais Violeta de les …