16/04/2024 - 23:55
Més

    L’Ajuntament d’Ontinyent ja té representants als diferents òrgans i entitats

    Altres notícies

    El ple d’Ontinyent designava ahir dijous els representants de l’Ajuntament a diferents òrgans i entitats. En àmbit estrictament municipal, i d’acord amb la voluntat expressada per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, “de fer partícips a tots i totes a la construcció de la ciutat del futur”, es determinava que tots els grups polítics estaran representats amb veu i vot al Consell Econòmic i Social, un òrgan que al seu treball per al foment de l’activitat econòmica urbana, les inversions i la innovació empresarial, afegirà esta legislatura el treball al voltant del Pla Estratègic de Ciutat. D’aquesta manera, es determinava que el titular i suplent pel Grup Socialista seran María Cortés i Enrique Bataller; per Compromís José Vicente Belda i Vicente Egea; per Esquerra Unida Vicent Guerola i Manuel Ruiz; pel Partit Popular Pablo Revert i Pablo Morales; i per Ciutadans Juan Revert i Josep Mª Mora.

    Ja en entitats supramunicipals, es determinava que l’Ajuntament estiga representat al Consorci de les Comarques Centrals per l’alcalde, Jorge Rodríguez; la coordinadora de Territori i 1ª tinent d’alcalde, Rebeca Torró; i el Coordinador de Govern Obert, Transparència i Governació, Joan Sanchis; quedant com a suplents el Coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris; el Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda; i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta.

    També es nomenava com a representant de l’Ajuntament a l’Assemblea General del Consorci Provincial de Bombers a la regidora de Seguretat, Tudi Guillem; sent suplent el regidor Joan Sanchis. Al Fons Valencià per la Solidaritat Ontinyent estarà representada per la regidora de Joventut i Cooperació, Daisy Katherine Ushiña, sent suplent Jaime Peris. A la Xarxa de Municipis Valencians cap a la Sostenibilitat la representant serà la regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, amb Rebeca Torró com a suplent; i a la Comunitat d’Usuaris de Vessaments Ontinyent-Agullent, els regidors titulars seran Rebeca Torró i Patrícia Folgueras, quedant com a suplents Manuel Cuesta i Joan Sanchis.

    Al Ple també es votava el nomenament de tres representants de les entitats locals al Consell de la Propietat Inmobiliària de València, votant-se a favor de que esta representació l’ostenten Ontinyent, Xàtiva i Torrent, un acord que es notificarà als interessats i al Consell Territorial de la Propietat Immobiliària.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -