19/03/2024 - 5:16
Més

    Compromís destaca que Conselleria d’Educació pagarà la reforma del Conservatori d’Ontinyent amb 5 milions

    Altres notícies

    La Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, dirigida pel conseller Vicent Marzà, invertirà més de 5 milions d’euros, en concret 5.163.387,44 euros, en la reforma i ampliació del Conservatori Professional de Música Josep Melcior Gomis d’Ontinyent, a través del Pla Edificant. Compromís per Ontinyent ha manifestat aquest mateix divendres la seua satisfacció en conéixer-se l’anunci de la inversió per part de la Conselleria.

    El regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha assenyalat “la importància d’aquest projecte, després de molts anys de lluita de la comunitat educativa per un Conservatori digne, i de reivindicació d’aquesta obra per part dels diversos governs municipals d’Ontinyent al llarg dels anys, que es trobaven amb un govern valencià del Partit Popular que mai va afrontar aquesta inversió. Ara, gràcies a l’arribada del Govern del Botànic i en concret del Conseller d’Educació i company de Compromís, Vicent Marzà, la inversió finalment serà una realitat, i permetrà reformar i ampliar un espai educatiu i de foment de la cultura musical tan valuós i referent en les Comarques Centrals Valencianes com és el Conservatori Josep Melcior Gomis d’Ontinyent”.

    Per la seua banda, Miquel Àngel Múrcia, membre de Compromís per Ontinyent i professor superior de Música, ha valorat molt positivament l’anunci, “ja que aquest Conservatori necessita una inversió així per a millorar en molts aspectes que influeixen diàriament a l’hora d’impartir les classes i poder desenvolupar la magnífica tasca docent que realitzen alumnat i professorat. Un exemple el podem trobar en les condicions de sonoritat de les aules actualment, que no són les adients per poder desenvolupar en perfectes condicions les classes”.

    Múrcia ha apuntat que “el Govern del Botànic està sent un sinònim d’inversions justament merescudes per a Ontinyent. En el cas concret de l’àmbit educatiu, el Pla Edificant deixa patent que la prioritat de la Generalitat és que Ontinyent compte amb infraestructures educatives dignes i modernes que oferisquen el major benestar i possibilitats a l’alumnat”.

    Respecte al Pla Edificant, el portaveu Nico Calabuig ha destacat “la gran aposta que suposa, amb el desenvolupament de 10 projectes de nova construcció, reforma o millora en centres educatius de la ciutat, per valor de més de 25 milions d’euros. Hem de recordar que la Conselleria d’Educació està executant o té previstes actuacions al CEIP Carmelo Ripoll, el Col·legi d’Educació Especial Vall Blanca, el CEIP Lluís Vives, el CEIP La Solana, el CEIP Bonavista, l’IES Pou Clar i el CEIP Vicent Gironés de la nostra ciutat. A més d’aquestes intervencions de millora o reforma, invertirà més de 12 milions d’euros per a fer realitat la construcció del nou IES l’Estació, una reivindicació històrica. Hem d’agrair profundament la sensibilitat de la Conselleria d’Educació amb les necessitats educatives de la nostra ciutat”.

    Des de Compromís per Ontinyent han conclòs destacant “la importància de totes aquestes inversions per al present i el futur d’Ontinyent, i satisfacció de comprovar que les necessitats i infraestructures que requereix la nostra ciutat són una prioritat per al Govern del Botànic, qui especialment des de les Conselleries liderades per Compromís, està fent una aposta ferma i constant per Ontinyent”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -