El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset. La iniciativa presentada per l’Associació MediAmbiental l’Auró va ser acceptada molt positivament per la resta de membres del Consell. Aquest projecte, que s’iniciarà amb la redacció d’un estudi, que serà presentat a les ajudes del Programa Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020, per conèixer quins són els usos i les millores que es poden dur a terme en aquest terreny per millorar ambiental i paisatgísticament la Finca Fuset.

En la reunió presidida per la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, també s’aprovaven la proposta presentada per l’Ajuntament d’Ontinyent sobre la Rehabilitació entorn Pou dels Cavalls (platges), així com dos projectes presentats per la Colla Ecologista l’Arrel sobre la realització d’un estudi sobre la situació actual de mamífers al terme d’Ontinyent i la creació d’un bosc autòcton dins de l’àrea urbana o zones degradades. Aquests projectes es desenvoluparan amb el cànon de la pedrera 2020 i amb partides sobrants d’exercicis anteriors.

A més d’aquests projectes i a través de la primera línia de subvencions impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a les entitats mediambientals de la ciutat, la Colla Ecologista l’Arrel i l’Associació Mediambiental l’Auró desenvoluparan altres dos projectes. En aquest sentit, Sayo Gandia mostrava la seua satisfacció per “l’entusiasme mostrat pels diversos col·lectius amb representació per presentar projectes ambientals que puguen desenvolupar-se per millorar la nostra ciutat”, manifestava.

Durant la sessió, Sayo Gandia també explicava a les diverses entitats membres del Consell Local de Mediambient que la modificació del Pla Local de Cremes s’aprovarà en la pròxima sessió plenària i que després d’un període d’exposició pública es remetrà a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per a la seua entrada en vigor, i finalment s’exposava la gestió prevista per a aquest 2020 al Pou Clar.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …