IniciOntinyentUna “vidriola solidària" recaptarà fons per a famílies necessitades d’Ontinyent

Una “vidriola solidària” recaptarà fons per a famílies necessitades d’Ontinyent

Una “vidriola solidària” recaptarà fons per a que famílies necessitades d’Ontinyent adquirisquen joguets i material escolar estos nadals. Es tracta de la iniciativa “la compra més solidària” de l’associació Comerç In, que ja està en marxa als establiments associats, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i de Creu Roja Ontinyent per a la distribució a les famílies beneficiàries.

Des de Comerç IN, la presidenta de l’Associació, Ana Ferrero, i la gerent, Marissa Nacher, explicaven que la campanya solidària, que es posava en marxa aquest divendres 17 de desembre i romandrà activa fins dilluns 3 de gener, vol servir per “celebrar estes dates compartint”, mitjançant estes vidrioles que serviran d’element intermediari entre la voluntat solidària dels clients i les persones usuàries dels serveis socials municipals i les ajudes de Creu Roja. Els diners recaptats amb les vidrioles es convertiran en vals que podran ser bescanviats per joguets i material escolar als establiments adherits.

Des de la regidoria d’Infància, Adolescència i Cooperació, Katty Ushiña mostrava la satisfacció de l’Ajuntament per participar activament en esta campanya, i feia una crida als veïns i veïnes de la ciutat i la comarca a col·laborar en la mateixa.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular