12/06/2024 - 19:39
Més

  Tornen les lligues locals de Futbol 7 i Voleibol

  Altres notícies

  La ciutat d’Ontinyent torna a comptar enguany amb lligues locals amateurs de Futbol 7 i Voleibol, dues competicions que van a tenir un nou impuls amb suport als dos casos de l’Ajuntament de la ciutat. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava l’interès “de fomentar la pràctica de l’esport amateur més enllà de les competicions oficials dels clubs implicats. Des de la regidoria s’ha col·laborat en les gestions, es cedeixen instal·lacions municipals i seguirem treballant per impulsar l’activitat esportiva dins les nostres possibilitats”, assenyalava.

  En concret, la nova lliga Kapitalia F7 començava el passat dissabte, i es disputarà als camps del poliesportiu cada dissabte inicialment fins a juny, comptant amb 8 equips. La lliga havia perdut impuls als últims anys fins quasi desaparèixer, fins que Alberto Vidal i Miki Vidal, de la mà del club CD Esport Base, l’Ajuntament i diversos patrocinadors han aconseguit reactivar-la.

  La lliga de Voleibol s’organitza per part del Club Voleibol Ontinyent, i a la mateixa s’utilitzaran indistintament pistes del poliesportiu i del CEIP La Solana, cedint-se material del poliesportiu quan tinguen que dur-se a terme les partides en aquest últim lloc. La competició es disputarà a una única volta, amb 10 equips i 9 partits cada equip. Els 2 primers passen a semifinal, del tercer al sisé aniran a quarts de final i els guanyadors també a semifinals. Els equips que finalitzen als llocs 7 al 10 jugaran entre ells per determinar la classificació final.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -