Enllumenat inicia la restauració de dues columnes de forja per a la seua instal·lació La Glorieta.

0

La regidoria d’Enllumenat, que dirigeix el Popular Paco Penadés, ha fet els treballs de restauració de dues de les 40 fanals de forja de propietat municipal que actualment es troben en desús en el magatzem d’obres, que van ser retirades en la seua majoria del carrer Martínez Valls.

L’objectiu d’aquests treballs és la reutilització dels suports de forja al jardí de la Glorieta, tal com va exposar Paco Penadés al Regidor d’Urbanisme, una proposta que la setmana passada va obtindre el suport dels participants en la jornada participativa que es va celebrar via telemàtica per a dissenyar el futur de la Glorieta.

Paco Penadés, qui al febrer va proposar al regidor d’urbanisme fer els treballs de rehabilitació d’unes 40 fanals de forja propietat de l’ajuntament, s’ha mostrat satisfet després del suport rebut per part dels participants en la reunió en la qual es van traçar les línies d’actuació per a la millora de la Glorieta d’Ontinyent.

Tal com assenyala el regidor d’enllumenat, “els fanals són de bona qualitat i el seu disseny enquadraria a la perfecció en la Glorieta”. Per a Paco Penadés, “es tracta d’un aspecte important a considerar i tindre en compte ja que són unes columnes cares, el preu de les quals per unitat ronda els 600 euros pel que parlem que tenim en estoc uns 24.000 euros en fanals a les quals es pot donar un bon ús”.

Com comenta Paco Penadés, “des del departament d’Enllumenat hem iniciat ja la restauració d’un parell de columnes donada el bon acolliment que va tindre la proposta de la seua restauració i una vegada se li acoble la lluminària de tipus LED i una nova pantalla, s’instaran en La Glorieta per a provar el resultat a nivell estètic i tècnic”. Paco Penadés considera que “es tracta d’una proposta positiva per a la ciutat i assegurança que comptarà amb el vistiplau de tots”.

Publicitat