125 nous positius i 2 morts en la Vall d’Albaida

0

Com cada divendres, Conselleria de Sanitat actualitza les dades acumulades per la Covid-19 en cada població, i a la Vall d’Albaida, en les dades publicades avui mostren un total de 125 nous postius, i 2 morts acumulades des de passat dimarts.

Destaca la ciutat d’Ontinyent, amb un increment de 64 nous positius, algo més baix que les passades actualitzacions, i també mostren 2 morts més acumulades. Als últims 14 dies s’han realitzat 304 proves PCR’s positives, el que fan situar-se a la capital de la comarcam amb una incidència acumulada de 860 casos per cada 100.000habitants. Cal recordar que ahir dijous, l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez comunicava la pròrroga fins al 9 de desembre de mantindre els espais públics municipals tancats per frenar la corva. En la resta de la comarca, destaquen l’increment de casos a l’Olleria, amb 18 nous positius, i també a Bocairent, amb 19 casos.

Amb aquestes dades, mostren un total de quasi 2000 pcr’s positius acumulats des de l’inici de la pandèmia, concretament son 1994 proves, amb un total de 32 morts acumulades. Amb l’actualtizació d’avui divendres, son 125 casos nous i 2 morts, coincidint les mateixes xifres amb l’actualització del 6 de novembre passat. Si mirem les xifres en format gràfica, podem veure que a hores d’ara la corva va frenant-se, degut a la davallada de nous positius en les últimes actualitzacions, però no podem previndre les dades de les pròximes setmanes.

Publicitat