Medi ambient millorarà diversos camins de la serra d’Agullent

La Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals, depenent de la Conselleria de Medi Ambient, ha anunciat que té previst actuar en diversos camins i pistes forestals de la zona de la Serra d’Agullent.  En concret en el camí de Bocairent, camí del Torrater i camí de la Font del Patge, a més de la recent intervenció de millora ja executada al camí a la Font Maciana, que tenia una superfície molt deteriorada.

A grans trets, el projecte de manteniment dels camins inclou fer una actuació de neteja i desbrossament dels marges per tal d’evitar la invasió de la vegetació en la via. També intervindré en les cunetes, per tal de facilitar la seua funció de drenatge i millorar la superfície del camí en si, amb diverses actuacions segons l’estat de cada camí en concret. 

Segons les dades que ha traslladat a l’Ajuntament d’Agullent la Conselleria de Medi Ambient, l’actuació al camí de Bocairent està valorada en 13.434€, que permetran actuar en una longitud de 1.730m del camí, on es repararan els gran clots que hi ha i que actualment dificulten molt la circulació per aquesta via que té una pendent mitjana de 9%. Es tracta d’un camí que connecta la zona del terme on està l’ermita de Sant Vicent Ferrer cap a la valleta d’Agres, tot passant pel trencall cap a la Font Maciana.

En el llistat d’actuacions previstes per la conselleria de Medi Ambient també s’inclouen altres dos camis ubicats a la Serra d’Agullent. Així es té previst realitzar una actuació en el camí de la Font del Patge valorada en 29.731€i que permetrà millorar una longitud de 4.320 metros,  i una altra valorada en 46.093€ per al manteniment del camí del Torrater.

Des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Agullent es valoren molt positivament aquestes actuacions, ja que més enllà de l’ús habitual pel veïnat i pels amants de la nostra serra, la millora d’aquests camins possibilitarà una actuació més efectiva de les brigades  destinades a la prevenció d’incendis forestals. 


Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Enllumenat actualitza la il·luminació de la plaça Concepció

La regidoria d’enllumenat ha dut a terme l’adequació de les lluminàries existents en els números …